Specials

Bekijk hier ons specifieke opleidingsaanbod

Feel the fear and do it anyway

Spreken voor groepen is wat ons betreft een snelkookpan voor persoonlijke groei. Verbale en non-verbale communicatie, angsten, overtuigingen: je komt jezelf op verschillende manieren tegen wanneer je spreekt voor een groep. Overtuigende communicatie maakt het verschil.

Er zijn een aantal onderwerpen die zeker verdieping verdienen. Zo gaat de tweede module van de jaaropleiding Spreken Met Impact specifiek over storytelling. Een thema wat wij zo belangrijk vinden dat deze opleiding ook los te volgen is. Scrol naar beneden voor een overzicht van alle speciale opleidingen die wij op dit moment aanbieden.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht
2020_03_13GreatCommunicators_0567-scaled

Vrouwelijk Leiderschap

Voor vrouwen die volledig in hun kracht willen staan

Als sprekerscoaches van o.a. TEDx valt het ons op dat het overgrote deel van de sprekers man is. Van de 48 speeches that changed the world zijn er slechts 4 van vrouwen. Ook binnen bedrijven zien we dat mannen vaak het woord voeren. Zonde, want vrouwen hebben net zo vaak als mannen een goed verhaal dat gehoord mag worden! Bovendien is spreken een geweldige manier om jezelf als professional te laten zien.

Deze training is voor alle vrouwen die de ambitie hebben om vaker en met
meer impact te spreken. Voor vrouwen die krachtig, vol zelfvertrouwen en authentiek op een podium willen staan

DSC04622

Online Pitch training

Zet jezelf of bedrijf binnen 1 minuut stevig neer

Close the deal! Dat ging zo lekker toen je nog met iemand aan tafel zat en je geen afstand hoefde te houden. Maar nu, vanachter een scherm is alles anders. De ander overtuigen - of dat nu je collega, een klant, je partner of je baas is - is opeens lastiger. Het lijkt wel of je boodschap niet helemaal aankomt.

Je bent zeker niet de enige. Daarom hebben wij de online pitch training ontwikkeld. In drie sessies leer je hoe je ervoor zorgt dat je de ander wél overtuigt en van het scherm spat!