Storytelling trainingBlaas leven in je presentatie, visie of strategie

Denk jij wel eens bij de presentatie van een ander: leuk verhaal, maar wat is eigenlijk de boodschap? Of je gedachten dwalen af en je hebt achteraf geen idee meer wat er is verteld.
Wil jij weten waarom je het ene verhaal jaren later nog zo goed kunt navertellen en het andere vergeet? Als je kijkt naar de meest overtuigende visies en speeches, dan zijn deze allemaal gedeeld aan de hand van storytelling. Of het nu om feiten, data of ervaringen gaat, storytelling dwingt je op zoek te gaan naar samenhang en betekenis.

Wat levert de training storytelling op?

In de storytelling training gaan we aan de slag met de elementen die ervoor zorgen dat jouw verhaal wordt onthouden door het publiek. Zo heb jij als storytelling expert de mensen aan je lippen hangen.

Ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het verhaal erachter ons echt raakt. Consumenten prikken vaak feilloos door mooi verzonnen marketingverhalen heen. Alleen met storytelling kun je werkelijk verbinding maken met je publiek.

Na de training storytelling:

  • weet jij welke elementen een goed verhaal bevat;
  • heb je het vermogen om snel en makkelijk verhalen te vertellen;
  • ben je in staat om altijd een echte verbinding te maken met ieder publiek.

Neem het niet van ons aan maar van hen

Sticky Stories

Programma

Tijdens de training storytelling dagen we je uit om jouw verhaal tot leven te wekken en vol betekenis te vertellen, zodat je echt impact maakt. Je leert hoe je storytelling toepast aan de hand van theorie, oefeningen, (huiswerk)opdrachten en visualisatie-oefeningen.

Voor wie is een Storytelling training?

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, communicatiespecialist of ondernemer bent. Als storytelling expert maak je meer impact met jouw corporate verhaal.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators helpt mensen en bedrijven impactvolle verhalen te vertellen. Spreken voor groepen is wat ons betreft een snelkookpan voor persoonlijke groei. Verbale en non-verbale communicatie, angsten, overtuigingen: je komt jezelf op verschillende manieren tegen wanneer je spreekt voor een groep. Overtuigende communicatie maakt in deze tijd het verschil.