Presentatietraining Powercourse

Groei razendsnel als spreker tijdens deze vierdaagse presentatietraining

Ben jij een ervaren spreker en wil je verder groeien? Of spreek je vaak voor groepen omdat je een functie hebt die dit vereist, maar voel je je niet zeker over wat je doet?

In onze vierdaagse presentatietraining Powercourse staat centraal hoe jij meer impact kunt maken als spreker. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie en spreekoefeningen. We richten ons op jouw performance: je leert de skills van een great communicator toe te passen. Tevens gaan we aan de slag met je psychology: hoe creëer je een heldere state of mind zonder beperkende gedachten? Ook besteden we veel aandacht aan jouw presence: hoe kun jij je vrijer voelen voor een groep en de meeste impact maken?

Je bent in gezelschap van maximaal elf andere professionals van hetzelfde kaliber en met dezelfde ambitie. We gaan actief aan de slag. Je stapt uit je comfortzone, waardoor je razendsnel groeit in spreken in het openbaar. We werken onder andere aan lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, maar ook aan je verhaal. En, heel belangrijk: de voorbereiding.

Liever telefonisch advies? Neem dan contact met ons op.

Naast de trainingsdagen krijg je extra ondersteuning in de vorm van individuele coachingsessies. Je gaat een-op-een aan de slag met jouw persoonlijke coach om te werken aan de door jou gestelde doelen.

Wat levert de presentatietraining op?

Naast concrete theorieën uit de marketing, om bijvoorbeeld de kracht van je verhaal te versterken, werken we ook met meditatie, visualisatie-technieken en interventies uit systemisch werk. Dit zijn methodieken die wat minder cognitief zijn, maar wel zo krachtig en concreet dat er duurzame verschillen optreden in jouw manier van spreken voor een groep of publiek.

Na het volgen van de Powercourse:

  • zet je krachtige presentaties neer die impact maken;
  • kun je jezelf mentaal en emotioneel op de juiste manier voorbereiden;
  • til je elke presentatie naar een hoger niveau.

Lees meer over de methodiek achter deze presentatietraining

Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Vraag de brochure aan Powercourse aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“De trainers halen de beste schrijver naar boven”
~ Marije Fris, sprekerscoach

Go Storytelling! is een aanrader voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft. Groot of klein, persoonlijk of zakelijk; de trainers weten feilloos de beste schrijver uit alle deelnemers te halen. Er was een goede balans tussen informatief en entertainment.

Coaching for TEDx: phenomenal!
~ David Allen, best-selling author “Getting Things Done”

"I have decades of experience in public speaking, but I have to say the three coaching sessions I had with Joni Bais prior to my TEDx Amsterdam presentation were phenomenal! She's a real pro, and has added significantly to my awareness of great presentations.

“Een opleiding met Impact!”
~ Dick Glastra van Loon, directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

Programma

De presentatietraining Powercourse duurt tweemaal twee aaneengesloten dagen,  inclusief overnachting. Omdat je bewust even uit je dagelijkse omgeving stapt, kun jij je compleet focussen op de training. Daarbij wordt deze training ondersteund door individuele coachingsessies, waarvan er tenminste één tussentijds ingepland wordt. Je zult ervaren dat je hierdoor maximaal groeit als spreker.
De groep bestaat uit minimaal zes deelnemers onder begeleiding van één vakkundige trainer. Bij meer dan zes deelnemers en tot maximaal twaalf wordt de groep begeleid door twee trainers.

Voor wie

Spreek jij vaak voor groepen en wil je in korte tijd verder groeien? Of ben jij een professionele spreker die uitgedaagd wil worden om nog beter te worden? Of spreek jij vaak werknemers toe en heb je het idee dat jouw boodschap niet helemaal aankomt? Dan is de Powercourse geschikt voor jou.
Tijdens dit intensieve traject focus je steeds twee volle dagen op de training, waardoor je maximaal groeit. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je prestaties en presentaties.

Investering

Je kunt kiezen uit twee pakketten: het Basispakket met twee individuele coachingsessies of het Diamondpakket, waarbij we je opleidingstraject uitbreiden met een compleet executive performance coachingstraject van 5 persoonlijke sessies.

Basispakket
Powercourse, 4 dagen      € 3.650
Twee coachingsessies      € 1.100
Totaal                                   € 4.750*  

Diamondpakket
Powercourse, 4 dagen      € 3.650
Vijf coachingsessies           € 2.750
Totaal                                   € 6.400*

* Exclusief eventuele overnachting.
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Locatie

De opleiding vindt plaats op één van onderstaande locaties:

  • Het kloosterhotel Samaya, vlakbij Utrecht.
  • Great Spaces, onze eigen trainingslocatie in Amsterdam.

Tussen de trainingsdagen overnacht je op (of dichtbij) de locatie. Optioneel kun je een extra nacht boeken voorafgaand aan de training. Tijdens je verblijf wordt er voor ontbijt, lunch, drankjes en een heerlijk diner gezorgd.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Powercourse. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
NB. Voor deze opleiding is er een telefonische intake. Na inschrijving nemen wij hiervoor contact met je op.

Data Powercourse Spreken met Impact

Onze trainingen worden live gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen. Lees al onze huisregels hier.

Onze Powercourse is ideaal voor professionals die regelmatig spreken voor groepen en snel willen groeien als spreker. Ook voor ervaren sprekers die hun vaardigheden willen verbeteren en mensen die effectiever willen spreken tot medewerkers. Je zult aanzienlijke verbeteringen zien in je prestaties en presentaties.

De kosten van de Presentatie Powercourse variëren, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Het Basispakket, inclusief de Powercourse van 4 dagen en twee coachingsessies, kost €4.750. Het Diamondpakket, met dezelfde Powercourse van 4 dagen en vijf coachingsessies, kost €6.400. Prijzen zijn exclusief btw en eventuele overnachtingskosten.

De Presentatie Powercourse biedt de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden en technieken te leren voor het geven van krachtige en impactvolle presentaties. Je leert hoe je jezelf mentaal en emotioneel kunt voorbereiden en hoe je elke presentatie naar een hoger niveau kunt tillen.

 
microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo

Over de trainers

 

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ze is praktisch en gedreven, en met haar liefdevolle doch scherpe blik gaat Julika met je aan de slag om je performance en verhaal naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Hoe? Door je je vrij te laten voelen op het podium. Want dan wordt alles leuker om te doen, én leuker om naar te kijken. Julika is door de wol geverfd. Sinds haar studie aan de Kleinkunstacademie staat ze met succes op het toneel als actrice in haar eigen solovoorstellingen. Daarnaast is ze presentatrice en dagvoorzitter

Inklappen