Masterclass Presenteren

Introductietraining Spreken met Impact

Maak impact met jouw boodschap

Zet stress om in focusLeer ontspannen spreken in het openbaar

Spreken in het openbaar is voor velen spannend. Zo spannend dat sommigen het zelfs helemaal uit de weg gaan. Zonde, want wij geloven dat jouw verhaal het verdient om gehoord te worden! Door te spreken met impact kun je anderen inspireren en het stelt je in staat om je boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Wat ga je doen?

Tijdens de masterclass presenteren leer je in een paar uur een aantal basisprincipes van public speaking. Daarnaast ga je tijdens de masterclass presentatietechnieken ook zelf actief aan de slag. Door uit je comfortzone te stappen leer je razendsnel.

Wij geloven dat iedereen impactvol kan spreken. Graag helpen wij je om die vaardigheden eigen te maken. Hierdoor word je beter in spreken en leer je vanuit je volle kracht communiceren. Na het volgen van de presentatie masterclass heb je kennisgemaakt met onze Impact methodiek en weet jij wat ervoor nodig is om ontspannen te kunnen spreken in het openbaar.

Masterclass presenteren, wat levert het op?

Na het volgen van de masterclass Spreken met Impact weet jij hoe je:

  • stress omzet in focus;
  • jezelf goed voorbereidt;
  • een boodschap authentiek en helder overbrengt;
  • non-verbale communicatie inzet;
  • jouw eigen identiteit verweeft in je verhaal.

Na de presentatie masterclass heb je handige tools om zelf mee aan de slag te gaan. Toch liever onder begeleiding van professionals je public speaking skills verbeteren? Dan is onze opleiding of een langer leertraject wellicht interessant voor jou.

Masterclass Spreken met impact

Datum masterclass Spreken met Impact

2024
Vrijdag 30 augustus | 14.00 - 16.30 uur
Vrijdag 13 september | 14.00 - 16.30 uur
Dinsdag 8 oktober (ENG) | 14.00 - 16.30 uur
Vrijdag 1 november | 14.00 - 16.30 uur
Dinsdag 19 november | 14.00 - 16.30 uur
Dinsdag 10 december | 14.00 - 16.30 uur

*houd er rekening mee dat de training ongeveer een half uur kan uitlopen

Prijs = € 150,-, nu met tijdelijke introductiekorting voor €90,-

Onze presentatietraining is geschikt voor professionals die willen leren presenteren of spreken in het openbaar. Of je nu regelmatig moet spreken in je huidige functie, een belangrijke pitch in het vooruitzicht hebt, of simpelweg je presentatievaardigheden wilt opfrissen, onze training biedt de juiste ondersteuning.

Na het volgen van de masterclass Spreken met Impact ontwikkel je vaardigheden om stress om te zetten in focus, je boodschap authentiek en helder over te brengen, je eigen identiteit te integreren in je verhaal en een krachtige boodschap te presenteren die blijft hangen.

De kosten voor de presentatietraining bedragen normaal gesproken €150. Echter, op dit moment hebben we een tijdelijke aanbieding waarbij de training slechts €90 kost.

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Reviews

"Great Communicators heeft mij op meerdere momenten geweldig geholpen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan werkelijk iedereen aanbevelen om met behulp van Great Communicators je verhaal te versterken, verdiepen en nóg beter te maken."

Claire Boonstra, onderwijsvernieuwer

Designation

Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

Designation

Echt een aanrader! Ik heb een berg van
waardevolle tips en feedback ontvangen. Als je impact wilt maken met je verhaal ben je hier aan het juiste adres.

Cristhian Esquivel Baduy

Designation

De trainers

 

Bas Janssens
Bas
Co-Founder, Directeur

Bas is directeur van Great Communicators en een kei in het transformeren van jouw potentie naar kracht.

Lees verder

Bas is zakelijk leider, en samen met Joni mede-oprichter van Great Communicators. In zijn loopbaan als manager en headhunter - maar bovenal als ondernemer - heeft hij menig professional ondersteund in het zetten van een volgende stap in ontwikkeling.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen