Workshop Presenteren

Introductietraining Spreken met Impact

Maak impact met jouw boodschap

Zet stress om in focus

Leer ontspannen spreken in het openbaar

Spreken in het openbaar is voor velen spannend. Zo spannend dat sommigen het zelfs helemaal uit de weg gaan. Zonde, want wij geloven dat jouw verhaal het verdient om gehoord te worden! Tijdens de workshop presenteren leer je in een paar uur de basisprincipes van public speaking.

Maak kennis met de Impact methode

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen snel groeien als spreker wanneer wij ze leren Spreken met Impact. Binnen enkele weken na oprichting in 2011, werden wij benaderd om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers die ons vroegen voor presentatie- en media coaching. Hierdoor leerden wij dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.

Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden wij onze Impact methodiek. Deze methodiek is de basis van onze presentatietrainingen, coachingen en workshops. Met onze theorie, interventies en tools leren wij mensen vol zelfvertrouwen en met impact spreken. Hierbij begeleiden wij jouw ontwikkeling als spreker steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Zo gaan we voorbij aan het aanleren van trucjes en helpen wij je wezenlijk veranderen.

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop presenteren leer je een aantal basisprincipes van public speaking. Daarnaast ga je tijdens de workshop presentatietechnieken ook zelf actief aan de slag. Door uit je comfortzone te stappen leer je razendsnel.

Wij geloven dat iedereen impactvol kan spreken. Graag helpen wij je om die vaardigheden eigen te maken. Hierdoor wordt je beter in spreken en leer je vanuit je volle kracht communiceren. Na het volgen van de presentatie workshop heb je kennisgemaakt met onze Impact methodiek en weet jij wat ervoor nodig is om ontspannen te kunnen spreken in het openbaar.

Wat levert het op?

Na het volgen van de workshop Spreken met Impact weet jij hoe je:

  • stress omzet in focus;
  • jezelf goed voorbereidt;
  • een boodschap authentiek en helder overbrengt;
  • non-verbale communicatie inzet;
  • jouw eigen identiteit verweeft in je verhaal.

Na de presentatie workshop heb je handige tools om zelf mee aan de slag te gaan. Toch liever onder begeleiding van professionals je public speaking skills verbeteren? Dan is onze opleiding of een langer leertraject wellicht interessant voor jou.

Bas Janssens
Bas
Co-Founder, Directeur
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Reviews

"Great Communicators heeft mij op meerdere momenten geweldig geholpen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan werkelijk iedereen aanbevelen om met behulp van Great Communicators je verhaal te versterken, verdiepen en nóg beter te maken."

Claire Boonstra, onderwijsvernieuwer

Designation

Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

Designation

Echt een aanrader! Ik heb een berg van
waardevolle tips en feedback ontvangen. Als je impact wilt maken met je verhaal ben je hier aan het juiste adres.

Cristhian Esquivel Baduy

Designation

Data workshop Spreken met Impact

 

Woensdag 22 september | 13:00 - 15:00 | door Julika Marijn

Dinsdag 14 december | 13:00 - 15:00 | door Eva Pieper
Dinsdag 14 december | 16:00 - 18:00 | door Eva Pieper

 

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Tickets

Workshop Spreken met Impact

Workshop Spreken met Impact

Workshop Spreken met Impact

Workshop Spreken met Impact

Voor wie is een workshop presentatietechnieken?

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent. De workshop presenteren is voor iedereen geschikt die op een impactvolle manier zijn / haar verhaal wil vertellen.

Over Great Communicators

Great Communicators is in 2011 opgericht door Joni Bais en Bas Janssens. Enkele weken na de oprichting benaderde TEDx ons om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Vandaag de dag coachen wij nog steeds TEDx sprekers en vele anderen. Wil jij ook maximale impact maken met jouw verhaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De trainers

 

Bas Janssens
Bas
Co-Founder, Directeur

Bas is directeur van Great Communicators en een kei in het transformeren van jouw potentie naar kracht.

Lees verder

Bas is zakelijk leider, en samen met Joni mede-oprichter van Great Communicators. In zijn loopbaan als manager en headhunter - maar bovenal als ondernemer - heeft hij menig professional ondersteund in het zetten van een volgende stap in ontwikkeling.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen