Online presentatie­trainingenLeer impactvol presenteren met je team

In het huidige digitale tijdperk wordt er meer beroep gedaan op onze communicatieve vaardigheden. Nu worden de personen die anderen kunnen raken met hun communicatie nog zichtbaarder en belangrijker. Want mensen willen - nu meer dan ooit - worden meegenomen, overtuigd en geïnspireerd door krachtige persoonlijkheden die richting durven geven.

We helpen jou en je team impact maken door je de skills te geven om in online pitches, presentaties en meetings de ander te raken en inspireren. We leren je nog beter waarnemen zodat je ook online de dialoog opzoekt en niet teveel zendt.

We leren jou en je team:

  • Hoe je jezelf en je bedrijf binnen één minuut krachtig neerzet
  • Hoe je afstemt op je publiek in een online setting
  • Hoe je inspirerend overkomt en je charisma vergroot

Online Great Communicators traject

Het online Great Communicators traject voor teams is ons beste product waarin we jou en je team nu krachtiger laten communiceren. We helpen jullie met het creëren van heldere inhoud en impactvolle presentaties. Daarbij maken we charismatische sprekers van jullie. De bijvangst is dat de teamspirit sterker wordt door dit samen te doen.

Het standaard online Great Communicators traject bestaat uit:

  • Stap 1. Pitch on screen
  • Stap 2. Online presence
  • Stap 3. Practice what you preach

Deze drie trainingen zijn ook los af te nemen en uit te bouwen met meerdere online coachingsessies. Lees hieronder verder over de inhoud van elke training.

Praktisch

De trainingen vinden online plaats via Zoom in een kleine groep en duren elk 2,5 uur. De deelnemers krijgen huiswerk om zich optimaal voor te bereiden op de training.

Stap 2. Online presence

In de tweede training leren we je de essentie van een krachtige, charismatische online presence. We verschuiven onze aandacht van de inhoud naar de kwaliteiten van jou als spreker. Veel mensen denken dat charisma en zelfvertrouwen in communicatie iets is wat je simpelweg hebt of niet. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid stellen dat met onze methodiek het zelfvertrouwen en charisma van iedereen kan groeien. Wij hebben hiervoor een aantal bouwstenen gedefinieerd die samen een solide basis zijn voor jouw online presence. In deze training leer je hoe je bewust kunt sturen met je eerste indruk, omdat we hier de blauwdruk zien van jouw non-verbale communicatie.

In deze training leer je hoe je jouw verbale en non-verbale communicatie inzet, zodat je in iedere situatie je krachtigste “visitekaartje” achterlaat.

Great Communicators

Extra ondersteuning: online coaching

Het online Great Communicators traject kan gecombineerd worden met persoonlijke coachingsessies. In deze sessies ga je één-op-één of één-op-twee aan de slag. Of dit nu is met hulp bij crisiscommunicatie, de content van je verhaal, je online presence of het creëren van meer mentale weerbaarheid. Voor een goed resultaat raden wij drie sessies aan. Deze vinden online plaats in een vertrouwelijke setting.

Klik hier voor meer informatie over online coaching.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Great Communicators