Presentatietrainingen

Vol zelfvertrouwen en met impact spreken in het openbaar

Veel mensen denken dat charisma en zelfvertrouwen bij spreken in het openbaar iets is wat je hebt of niet. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid stellen, dat door onze methodiek het zelfvertrouwen en charisma van iedere spreker groeit. In onze presentatietrainingen leren wij je de tools en theorie die je nodig hebt om impact te maken met jouw presentaties.

Training Presenteren, wat levert het op?

In al onze presentatietrainingen leren we jou hoe je meer impact maakt als spreker. We focussen hierbij niet op regels en trucjes, omdat wij niet geloven dat dit tot wezenlijke verandering leidt. We analyseren eerst jouw krachten en valkuilen. Vervolgens ondersteunen we jou met onze zelfontwikkelde tools, theorie en interventies. Tijdens een training presenteren gaan we actief met je aan de slag. Je stapt uit jouw comfortzone, waardoor je razendsnel groeit in spreken in het openbaar. Je gaat onder andere aan de slag met lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, het verhaal en de voorbereiding van je presentatie.

We helpen jou onderstaande resultaten te bereiken:

  • Overtuigender en krachtiger presenteren;
  • Meer zelfvertrouwen ervaren in al je communicatie;
  • Groeien in professionaliteit, omdat je weet hoe je een presentatie efficiënt voorbereidt.

Zij gingen je voor:

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Onze presentatie­trainingen

Wij bieden presentatietrainingen in uiteenlopende vormen voor diverse doelgroepen:

Presentatietrainingen voor professionals
Presentatietrainingen voor executives
Presentatietrainingen voor teams
Presentatietraining een-op-een

De basis van al onze presentatietrainingen is onze succesvolle Impact methodiek. Deze methodiek ontwikkelden wij op basis van jarenlange ervaring in het coachen van TEDx sprekers en kopstukken uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap. Wij leren jou de tools, theorie en vaardigheden die je nodig hebt om met impact te spreken. Hierbij bekijken we jouw ontwikkeling steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat je wezenlijk groeit. Niet alleen als spreker, maar ook als mens.

Lees meer over onze Impact methodiek.

Voor wie is een presentatietraining?

Is communicatie een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden? Ben jij een professional die met meer impact wil spreken? Wil jij een training presenteren volgen? Wil jij vol zelfvertrouwen je verhaal vertellen op een bevlogen manier? Of ben jij een ervaren spreker en wil je nog verder groeien? Dan zijn onze presentatietrainingen geschikt voor jou.
Onze presentatietrainingen zijn geschikt voor sprekers van ieder niveau. Van onervaren of beginnende professionals tot zeer getrainde sprekers die vaak spreken voor een (groot) publiek. Alle theorie en vaardigheden die je tijdens één van onze presentatietrainingen leert, kun je gebruiken voor sales gesprekken, presentaties, offertes, vergaderingen, speeches, pitches, sollicitatiegesprekken, telefoongesprekken, etc.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators is ontstaan vanuit de overtuiging dat mensen snel kunnen groeien wanneer ze de kunst van impactvol spreken beheersen. Al in de eerste paar weken na onze oprichting in 2011, werden we benaderd om TEDxAmsterdam-sprekers te coachen. Deze TEDx-coachingssessies openden deuren naar een netwerk van invloedrijke personen in de zakenwereld, politiek en wetenschap, die ons verzochten om hen te begeleiden in presentatie- en mediavaardigheden. Hier ontdekten we dat elke spreker uniek is, maar tegelijkertijd dezelfde uitdagingen ondervindt bij het presenteren.

In antwoord op deze uitdagingen hebben we onze eigen Impact-methodologie ontwikkeld en daaropvolgend onze eigen presentatie cursus gecreëerd. Sindsdien hebben we duizenden professionals geholpen om hun presentaties impactvoller te maken en hun spreekvaardigheid te verbeteren. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw unieke presentatievaardigheden, zodat ook jij kunt groeien als spreker.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo