Vrouwelijk Leiderschap in spreken

Voor vrouwen die volledig in hun kracht willen staan

Wij coachen veel sprekers en op basis van onze eigen ervaring kunnen we stellen dat 90% van de sprekers man is. Zonde, want vrouwen hebben net zo vaak als mannen een goed verhaal te vertellen dat gehoord mag worden. Presentaties van vrouwen voegen diversiteit, een andere invalshoek, nieuwe dynamiek en frisse energie toe. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat er meer vrouwen vol zelfvertrouwen het podium opstappen.
In de jaren dat wij vrouwen begeleiden op het podium, zijn we veel terugkerende patronen tegengekomen. Eén van de belangrijkste is dat vrouwen vaak hun eigen bijdrage en prestatie bagatelliseren. Ze denken: wie ben ik om daar te staan? Een ander patroon is het ‘meisje vs. bitch’ dilemma. Gedraag jij je vrouwelijk, dan kom je al snel (te) aardig en meisjesachtig over, met als gevolg dat je niet serieus genomen wordt. Profileer je jezelf stevig, dan loop je het risico als een kenau over te komen. Tijdens onze Vrouwelijk Leiderschap training laten wij je ervaren wat er gebeurt als jij je barrières doorbreekt en volledig in jouw kracht gaat staan.

Wat levert het op?

Wij geloven niet in trucjes. Gedrag komt van binnenuit, net als de wil om dat te veranderen. Daarom analyseren we jouw sterke punten en valkuilen. Vervolgens gaan we daar actief mee aan de slag. Onze theorie, tools en interventies helpen je om razendsnel te groeien als spreker, zodat je jouw leiderschap claimt. We gebruiken hiervoor methodieken uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Voice Dialogue, visualisatie, meditatie en systemisch werk. Daarnaast werken we op een praktische manier aan bijvoorbeeld houding en stemgebruik.

Na de Vrouwelijk Leiderschap training:

  • durf jij ruimte in te nemen voor een groep;
  • weet je hoe je jouw stem en houding inzet om meer impact te maken;
  • is je communicatie wezenlijk verbeterd.

Deze presentatietraining kun je los volgen, maar het is ook een perfecte verdieping na de presentatietraining Spreken met Impact.

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Programma

We richten ons in deze training niet op de inhoud van jouw verhaal, maar op jouw kracht als spreker en op wie jij als spreker wilt zijn. Het maakt niet uit of dat op een podium is, aan een vergadertafel of in een andere setting. We onderzoeken jouw belemmerende overtuigingen en scheppen ruimte voor helpende en ondersteunende gedachtes. Je gaat actief aan de slag om je vrijer te voelen en om meer impact te maken wanneer je spreekt.
De Vrouwelijk Leiderschap training duurt 2,5 aaneengesloten dagen en de groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers. Wij werken bewust met kleine groepen, zodat iedereen maximaal kan groeien tijdens de training.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
unnamed

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

“Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding”
~ Caroline Glasbergen, newfemaleleaders.org

"Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding, waar je uitgedaagd wordt jouw eigen verhaal op een authentieke manier te vertellen die anderen raakt. Eva Pieper is een geweldige coach!"

“Nieuwe inzichten en goede energie”
~ Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

"De opleiding Vrouwelijk Leiderschap in Spreken geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

Voor wie

Deze training is bedoeld voor alle vrouwen die de ambitie hebben om vaker en met
meer impact te spreken. Voor vrouwen die krachtig, vol zelfvertrouwen en authentiek op een podium willen staan. Voor vrouwen die willen afrekenen met bagatelliserende gedachten, hun patronen willen doorbreken en hun vrouwelijk leiderschap willen claimen.
Het is tevens een perfecte verdieping na de presentatietraining Spreken met Impact

Investering

De investering voor de Vrouwelijk Leiderschap training is € 1.300 exclusief btw.

Locatie

De Vrouwelijk Leiderschap training vindt plaats op onze trainingslocatie Great Spaces aan de Commelinstraat 2 in Amsterdam. Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacks en een uitgebreide lunch.

Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Dan raden wij je aan om in de hoofdstad te overnachten. Wij kennen veel plekken en denken graag met je mee over een geschikte locatie.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de opleiding. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Data Vrouwelijk Leiderschap in Spreken

Donderdag 16 september : 14.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 17 september: 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 18 september: 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Great Spaces in Amsterdam.

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Over de trainers

 

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen. 

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen