Summer School

Twee exclusieve masterclasses in de zomer

Wegens groot succes organiseren we deze zomer voor de vierde keer de Summer School! Dit jaar heb je keuze uit onze twee populairste masterclasses: VOICE en PITCH.
In de masterclass VOICE leer je hoe je jouw stem optimaal gebruikt tijdens een presentatie en wat voor positieve invloed dat heeft op de impact die je maakt.
Tijdens de masterclass PITCH creëer je jouw eigen ijzersterke pitch. Die pitch kun je op talloze manieren gebruiken en steeds opnieuw inzetten.
Lees hieronder alle informatie over beide masterclasses.

Programma

De Summer School bestaat dit jaar uit twee masterclasses. Het is mogelijk om er één te volgen of ze beide bij te wonen. Een masterclass duurt een dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur.  Lees hieronder meer over de inhoud.

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach
microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Ik heb plezier gekregen in spreken”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde, is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

Voor wie

De Summer School is er voor iedereen die zich graag extra wil verdiepen in een van de verschillende aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden. Maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, ben je van harte welkom. De onderwerpen die worden behandeld staan op zichzelf en vereisen geen voorkennis.

Investering

De twee masterclasses van de Summer School zijn los te volgen, maar ook samen af te nemen tegen een gereduceerd tarief.
De masterclasses duren de hele dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee, verkoelende drankjes, een uitgebreide lunch en (gezonde) snacks.

Eén masterclass: € 290
Twee masterclasses: € 495
Prijzen zijn exclusief btw.

Locatie

Alle masterclasses van onze Summer School vinden plaats op onze eigen trainingslocatie in Amsterdam: Great Spaces.

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Data en tickets

Kies welke masterclass je wilt volgen en op welke datum. Bestel je ticket direct via de knop onder de datum van jouw keuze.

Over de trainers

 

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen