Summer School

Twee exclusieve masterclasses in de zomer

Wegens groot succes organiseren we deze zomer voor de vierde keer de Summer School! Dit jaar heb je keuze uit onze twee populairste masterclasses: VOICE en PITCH.
In de masterclass VOICE leer je hoe je jouw stem optimaal gebruikt tijdens een presentatie en wat voor positieve invloed dat heeft op de impact die je maakt.
Tijdens de masterclass PITCH creëer je jouw eigen ijzersterke pitch. Die pitch kun je op talloze manieren gebruiken en steeds opnieuw inzetten.
Lees hieronder alle informatie over beide masterclasses.

Programma

De Summer School bestaat dit jaar uit twee masterclasses. Het is mogelijk om er één te volgen of ze beide bij te wonen. Een masterclass duurt een dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur.  Lees hieronder meer over de inhoud.

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach
microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo

“De trainers halen de beste schrijver naar boven”
~ Marije Fris, sprekerscoach

Go Storytelling! is een aanrader voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft. Groot of klein, persoonlijk of zakelijk; de trainers weten feilloos de beste schrijver uit alle deelnemers te halen. Er was een goede balans tussen informatief en entertainment.

“Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding”
~ Caroline Glasbergen, newfemaleleaders.org

"Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding, waar je uitgedaagd wordt jouw eigen verhaal op een authentieke manier te vertellen die anderen raakt. Eva Pieper is een geweldige coach!"

“Ik heb mijn verhaal echt verbeterd”
~ Miriam Melchers, letsplantahead.com

"Ik ben Spreken met Impact gestart om te vertellen over mijn internationale carrière. De opleiding heeft mij geïnspireerd om te praten over wat ik echt belangrijk vind: een plant-based lifestyle. In deze periode ben ik ook Plant Ahead gestart. Dankzij de docenten en de groep heb ik mijn verhaal verbeterd en heb ik kunnen testen welke verhaallijn het meeste impact maakt. En dit is pas het begin!"

Voor wie

De Summer School is er voor iedereen die zich graag extra wil verdiepen in een van de verschillende aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden. Maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, ben je van harte welkom. De onderwerpen die worden behandeld staan op zichzelf en vereisen geen voorkennis.

Investering

De twee masterclasses van de Summer School zijn los te volgen, maar ook samen af te nemen tegen een gereduceerd tarief.
De masterclasses duren de hele dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee, verkoelende drankjes, een uitgebreide lunch en (gezonde) snacks.

Eén masterclass: € 290
Twee masterclasses: € 495
Prijzen zijn exclusief btw.

Locatie

Alle masterclasses van onze Summer School vinden plaats op onze eigen trainingslocatie in Amsterdam: Great Spaces.

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Data en tickets

Kies welke masterclass je wilt volgen en op welke datum. Bestel je ticket direct via de knop onder de datum van jouw keuze.

Over de trainers

 

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen