Pitch trainingLeer krachtig en overtuigend pitchen in vier eenvoudige stappen

Veel mensen denken ten onrechte dat alleen verkopers een pitch nodig hebben. Sta er even bij stil: heb jij vandaag een idee, overtuiging of product gedeeld met iemand anders? Misschien wel iets simpels zoals een idee tijdens een meeting? De kans is groot van wel. Dit zijn allemaal kleine pitches. Stel je nu voor dat je in de meeste gevallen je gesprekspartner weet over te halen. Dat zou het leven een stuk gemakkelijker maken!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren pitchen. Tijdens onze pitch training leer jij een pakkende pitch creëren, zodat je altijd de perfecte pitch op zak hebt om een ander te overtuigen.

Wat levert het op?

Teams van organisaties die een krachtige bedrijfspitch willen ontwikkelen, helpen wij om deze binnen één dag vorm te geven. Als deelnemer leer je wat er nodig is om jezelf en de organisatie in 1 minuut krachtig neer te zetten. Handig voor new business afspraken, recepties of om ontspannen te kunnen netwerken op een event.

Wij helpen jou onderstaande resultaten te bereiken:

  • Je weet wat de hoofdingrediënten zijn van een krachtige pitch van 1 minuut;
  • Je hebt altijd een krachtige pitch paraat;
  • Je groeit in professionaliteit, omdat je weet hoe je jouw idee, overtuiging en/of product helder kunt pitchen.
The Great Communicators @ Samaya Klooster

In de pitch training leren we hoe jij een krachtige en overtuigende pitch opbouwt in vier eenvoudige stappen.

Vul voor meer informatie onderstaand formulier in, dan vertellen we er graag meer over!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo
Great Communicators

Methodiek

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen snel groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, wanneer wij ze de fijne kneepjes uit het public speaking vakgebied leren. We zijn ervan overtuigd dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt. Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden wij onze Impact methodiek.

Deze methodiek is de basis van onze opleidingen, coachingen en trainingen voor teams. Met onze theorie, interventies en tools leren wij mensen vol zelfvertrouwen en met impact spreken. Hierbij begeleiden we jouw ontwikkeling als spreker steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Zo gaan we voorbij aan het aanleren van trucjes en helpen we je wezenlijk veranderen. Klik hier om meer te weten te komen over onze methodiek.

Voor wie is een Pitchtraining?

Deze pitch training is bedoeld voor mensen die de ambitie hebben om vaker hun idee, overtuiging en/of product te presenteren. Voor mensen die kort, krachtig en vol zelfvertrouwen willen vertellen.
De pitch training is tevens onderdeel van het Great Communicators traject. Klik hier voor meer informatie over het trainingstraject.

Waarom Great Communicators?

Te vaak zien we ideeën, oplossingen en visies aan kracht verliezen tijdens presentaties. Vaak komt dit door een onhandige opbouw van het verhaal, onduidelijke communicatie, of onzekerheden van de spreker. Om sprekers maximale impact te laten maken met hun boodschap, ontwikkelden we onze eigen methodiek: “spreken met Impact.” Met onze integrale doortastende aanpak hebben wij al duizenden sprekers, professionals en bedrijven geholpen. Eerder werkten wij o.a. samen met TEDx, Triodos, Het Rijksmuseum, RTL, Microsoft en Amnesty International.