Over Great Communicators

Overtuigende communicatie maakt in deze tijd het verschil

Wij geloven dat de wereld rijp is voor nieuwe ideeën en krachtige speeches! Daarom helpen wij mensen en bedrijven om verhalen te vertellen met impact. Spreken voor groepen is wat ons betreft een snelkookpan voor persoonlijke groei. Verbale en non-verbale communicatie, angsten, overtuigingen: je komt jezelf op verschillende manieren tegen wanneer je spreekt voor een groep.

Great Communicators is in 2011 opgericht door Joni Bais en Bas Janssens. Enkele weken na de oprichting benaderde TEDx ons om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers die ons vroegen voor presentatie- en media coaching. Hierdoor leerden wij dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.

Op basis van al deze coachingen ontwikkelden we ons eigen Impact methodiek. Hiermee leren wij mensen impactvol spreken en presenteren. Deze methodiek passen wij toe op onze een-op-een presentatietrainingen, presentatietrainingen voor professionals, presentatietrainingen voor executives en presentatietrainingen voor teams. Inmiddels hebben we hiermee duizenden professionals geholpen om vol zelfvertrouwen en met impact te spreken in het openbaar.