Cursus presenteren

Leren spreken in het openbaar met impact

Het is een veelvoorkomend misverstand dat charisma en zelfvertrouwen bij spreken in het openbaar aangeboren eigenschappen zijn, iets wat je hebt of niet. Met jarenlange expertise en bewezen methoden kunnen we met overtuiging zeggen dat iedereen, ongeacht hun startpunt, kan groeien in zelfvertrouwen en charisma bij het spreken in het openbaar.

Tijdens onze cursus presenteren leren wij je de krachtige tools en essentiële theorie die je nodig hebt om impact te maken met jouw presentaties. We bieden praktische training en begeleiding om je te helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je charisma te ontwikkelen, ongeacht je huidige niveau of ervaring.

Wat levert onze cursus presenteren op?

In onze presentatiecursussen ligt de focus op het ontwikkelen van je sprekersvaardigheden om een impactvolle presentator te worden en effectief te kunnen presenteren voor een groep. We vermijden het gebruik van regels en trucjes, omdat wij geloven dat echte verandering dieper gaat. Onze benadering gaat verder dan simpelweg een cursus 'leren presenteren'. We beginnen met het analyseren van jouw sterke punten en zwakke punten. Daarna ondersteunen we je met onze eigen ontwikkelde tools, theorieën en interventies.

Tijdens onze presentatietrainingen moedigen we je aan om actief deel te nemen. Je zult uit je comfortzone treden, wat leidt tot snelle verbetering in je vaardigheden voor spreken in het openbaar. Onderwerpen die we behandelen zijn onder andere lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, verhaalopbouw en de voorbereiding van je presentatie.

Ons doel is om je te helpen de volgende resultaten te behalen:

  • Verbeterde overtuigingskracht, impact en presentatievaardigheden.
  • Toename van zelfvertrouwen in al je communicatie.
  • Grotere professionaliteit doordat je weet hoe je effectief een presentatie voorbereidt.

Zij gingen je voor:

vimeo-video-thumbnail

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Een cursus presenteren volgen?

Great Communicators biedt presentatie­cursus in uiteenlopende vormen voor diverse doelgroepen:

Wil jij, aan de hand van onze cursus, leren presenteren? Neem contact met ons op

De kern van elke presentatiecursus bij Great Communicators wordt gevormd door onze bewezen Impact-methodiek. Deze methodiek hebben we ontwikkeld op basis van uitgebreide ervaring in het coachen van TEDx-sprekers en vooraanstaande figuren uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap. We reiken je de essentiële tools, theorieën en vaardigheden aan om te leren spreken met impact. De benadering van onze presentatietrainers en speech coaches richt zich op jouw persoonlijke groei op drie niveaus: Performance, Psychologie en Presence. Deze allesomvattende aanpak garandeert substantiële ontwikkeling, niet alleen als spreker, maar ook als individu.

Lees meer over onze Impact methodiek.

Voor wie is een cursus presenteren?

Wil je je communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of je nu aan het begin van je professionele carrière staat of een doorgewinterde spreker bent, elke presentatiecursus van Great Communicators is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Of je nu zelden of vaak voor een publiek staat, onze cursussen bieden waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die toepasbaar zijn in diverse situaties. Van overtuigende verkoopgesprekken tot boeiende presentaties, effectieve vergaderingen tot krachtige speeches, onze cursussen zijn bedoeld om jou te helpen met zelfvertrouwen en impact te communiceren. Ben je klaar om je spreekvaardigheid te verbeteren en je professionele communicatie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze presentatiecursus en bereid je voor op een boeiende reis naar verbeterde communicatie.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators is ontstaan vanuit de overtuiging dat mensen snel kunnen groeien wanneer ze de kunst van impactvol spreken beheersen. Al in de eerste paar weken na onze oprichting in 2011, werden we benaderd om TEDxAmsterdam-sprekers te coachen. Deze TEDx-coachingssessies openden deuren naar een netwerk van invloedrijke personen in de zakenwereld, politiek en wetenschap, die ons verzochten om hen te begeleiden in presentatie- en mediavaardigheden. Hier ontdekten we dat elke spreker uniek is, maar tegelijkertijd dezelfde uitdagingen ondervindt bij het presenteren.

In antwoord op deze uitdagingen hebben we onze eigen Impact-methodologie ontwikkeld en daaropvolgend onze eigen presentatiecursus gecreëerd. Sindsdien hebben we duizenden professionals geholpen om hun presentaties impactvoller te maken en hun spreekvaardigheid te verbeteren. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw unieke presentatievaardigheden, zodat ook jij kunt groeien als spreker.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo