Cursus presenteren

Vol zelfvertrouwen en met impact spreken in het openbaar

Veel mensen denken dat charisma en zelfvertrouwen bij spreken in het openbaar, iets is wat je hebt of niet. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid stellen, dat door onze methodiek het zelfvertrouwen en charisma van iedere spreker groeit. In onze presentatiecursussen leren wij je de tools en theorie die je nodig hebt om impact te maken met jouw presentaties.

Wat levert het op?

In al onze presentatiecursussen leren we jou hoe je meer impact maakt als spreker. We focussen hierbij niet op regels en trucjes, omdat wij niet geloven dat dit tot wezenlijke verandering leidt. We analyseren eerst jouw krachten en valkuilen. Vervolgens ondersteunen we jou met onze zelfontwikkelde tools, theorie en interventies. Tijdens een cursus presenteren gaan we actief met je aan de slag. Je stapt uit jouw comfortzone, waardoor je razendsnel groeit in spreken in het openbaar. Je gaat onder andere aan de slag met lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, het verhaal en de voorbereiding van je presentatie.

We helpen jou onderstaande resultaten te bereiken:

  • Overtuigender en krachtiger presenteren;
  • Meer zelfvertrouwen ervaren in al je communicatie;
  • Groeien in professionaliteit, omdat je weet hoe je een presentatie efficiënt voorbereidt.

Zij gingen je voor:

vimeo-video-thumbnail

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Onze presentatie­cursussen

Wij bieden presentatie­cursussen in uiteenlopende vormen voor diverse doelgroepen:

Cursus presenteren voor professionals
Cursus presenteren voor executives
Cursus presenteren voor teams
Cursus presenteren een-op-een

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Bel ons / Neem contact met ons op

De basis van al onze presentatiecursussen is onze succesvolle Impact methodiek. Deze methodiek ontwikkelden wij op basis van jarenlange ervaring in het coachen van TEDx sprekers en kopstukken uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap. Wij leren jou de tools, theorie en vaardigheden die je nodig hebt om met impact te spreken. Hierbij bekijken we jouw ontwikkeling steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat je wezenlijk groeit. Niet alleen als spreker, maar ook als mens.

Lees meer over onze Impact methodiek.

Voor wie is een cursus presenteren?

Is communicatie een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden? Ben jij een professional die met meer impact wil spreken? Wil jij vol zelfvertrouwen je verhaal vertellen op een bevlogen manier? Of ben jij een ervaren spreker en wil je nog verder groeien? Dan zijn onze presentatiecursussen geschikt voor jou.
Onze presentatiecursussen zijn geschikt voor sprekers van ieder niveau. Van onervaren of beginnende professionals tot zeer getrainde sprekers die vaak spreken voor een (groot) publiek. Alle theorie en vaardigheden die je tijdens één van onze presentatiecursussen leert, kun je gebruiken voor sales gesprekken, presentaties, offertes, vergaderingen, speeches, pitches, sollicitatiegesprekken, telefoongesprekken, etc.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators is opgericht, omdat wij geloven dat mensen snel groeien als wij ze leren spreken met impact. Al binnen enkele weken na de oprichting in 2011, werden wij benaderd om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers die ons vroegen voor presentatie- en media coaching. Hierdoor leerden wij dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.
Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden we onze eigen Impact methodiek en vervolgens onze eigen presentatiecursussen. Inmiddels hebben we duizenden professionals geholpen om meer impact te maken met hun presentaties en te groeien als spreker.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo