Presentatietraining voor professionals
Spreken met Impact

Vraag de Spreken met Impact brochure aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij ontspannen spreken voor een groep mensen, met een krachtig verhaal dat daadwerkelijk onthouden wordt?

Wil je geen stress meer ervaren vlak voor of tijdens je presentatie? Wil je weten hoe je de wetten van storytelling inzet om van ieder onderwerp - hoe saai, abstract of kil - een goed verhaal te maken? Wil je leren hoe je jezelf echt goed voorbereidt op een performance? Wil je veel waardevolle tips en inzichten krijgen die de beste spreker in jou naar boven haalt? Wil je actief aan de slag samen met een kleine groep professionals die dezelfde ambities hebben? Tijdens onze eenjarige presentatietraining Spreken met Impact leren we jou al het bovenstaande, en meer.

Liever telefonisch advies? Neem dan contact met ons op.

Deze eenjarige presentatietraining Spreken met Impact bestaat uit drie elementen die elkaar aanvullen en versterken:

Lees verder

Module I Spreken met Impact

Tijdens module één van de training leer je hoe jij een betere spreker wordt en geven wij je de skills en tools om impact te maken met je presentaties. Je leert hoe jij helemaal jezelf kunt zijn en krachtig overkomt op een groep. Hoe jij je boodschap authentiek en helder overbrengt. Hoe je je optimaal voorbereidt op een presentatie en hoe je de stress omzet in focus vlak van te voren. Daarnaast leer je hoe je jouw stem en je lichaamshouding inzet om meer impact te maken. We besteden ook aandacht aan de opbouw van een goed verhaal.

Het is ook mogelijk om alleen module I te volgen. De investering hiervoor bedraagt € 2.800,- excl BTW. inclusief twee individuele coachingsessies. Klik hier om je in te schrijven voor halfjarig opleiding Spreken met Impact. 

Module ll Go Storytelling

In module twee focussen we op de inhoud van verhalen. Je leert de fijne kneepjes van goede verhalen vertellen en hoe je aan de hand van storytelling een saai of abstract onderwerp tot leven wekt. Tevens ga je onder begeleiding van de trainers een persoonlijk verhaal schrijven dat leeft, raakt, impact maakt en herkenbaar is voor iedereen. Dit verhaal vormt voortaan de basis voor elke presentatie je gaat geven.

Het is ook mogelijk om alleen module II te volgen. De investering bedraagt € 1.950,- excl BTW. Klik hier om je in te schrijven voor de halfjarig opleiding Go Storytelling. 

Een-op-een coaching

Om daadwerkelijk alles uit de training en uit jezelf te halen, word je een-op-een begeleid door een persoonlijke sprekerscoach. In vier sessies werk je met hem of haar aan specifieke leerdoelen die jij nog hebt, of aan een presentatie die je binnenkort gaat houden.

Inklappen

Wat levert het op?

Bij veel presentatietrainingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om je beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen verder. Spreken met Impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap wordt. Wij helpen je om jouw valkuilen te transformeren naar sterke punten. Daarnaast ga je aan de slag met het schrijven jouw persoonlijke verhaal, waar elke toehoorder zich in herkent en wat iedereen bij blijft. Dit verhaal is voortaan de basis van elke presentatie die je gaat geven.

Na het volgen van deze presentatietraining kun je:

  • Impact maken op ieder publiek met je presentaties
  • Een sterk verhaal opbouwen voor een product, merk of bedrijf
  • Stress voor een presentatie omzetten in focus

Daarnaast groei je als professional en als spreker, omdat je communicatieskills zijn verbeterd en je zelfverzekerd bent wanneer je spreekt voor een groep.

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach
Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach
Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Marije Fris
Marije
Public Speaking Coach
<strong>Erik</strong><br/>Public Speaking Coach
Erik
Public Speaking Coach

Kan ik eerst kennis maken?

Natuurlijk! Kom naar de workshop Spreken met Impact en krijg
een voorproefje van alles wat we je zullen leren.

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

“De trainers halen de beste schrijver naar boven”
~ Marije Fris, sprekerscoach

Go Storytelling! is een aanrader voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft. Groot of klein, persoonlijk of zakelijk; de trainers weten feilloos de beste schrijver uit alle deelnemers te halen. Er was een goede balans tussen informatief en entertainment.

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

Programma

De eenjarige presentatietraining Spreken met Impact is een krachtige mix van een uitgebreide public speaking training in combinatie met een persoonlijk coachingstraject. Tijdens de opleiding worden korte theorieblokken afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd. Er zitten steeds een aantal weken tussen de trainingsdagen, zodat je de tijd hebt om je geleerde skills meteen in de praktijk toe te passen. Telkens krijg je van ons een opdracht om te motiveren en de opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen. Op deze manier verander je je gedrag op een blijvende manier.

De eenjarige opleiding Spreken met Impact bestaat uit twaalf blokken.

Module I

Tijdens module I (de eerste 6 blokken) ligt de focus op jou als spreker.

Module II

Tijdens module II (vanaf Blok 7) leren we je alle ins en outs over storytelling.

één-op-één coachingsessies

Daarnaast gaan wij de diepte in tijdens vier één-op-één coachingsessies van 1,5 uur per keer.

De groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers. Hierdoor kan iedere deelnemer maximaal groeien.

Wij raden aan op bij elk blok aanwezig te zijn om het maximale uit de opleiding en jezelf te halen.

Module I

Module II

Inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Data Module I - Spreken met Impact

Het Jaarprogramma bestaat uit de opleidingen Spreken met Impact en Go Storytelling. Kijk voor alle startdata op de pagina's van die opleidingen.

Data Module II - Go Storytelling

Corona Policy (18/11/20). Onze trainingen worden live gegeven (of in overleg (deels) online) in kleine groepen van maximaal 10 personen. Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen en mondkapjes. Daarnaast worden de ruimtes extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Voor wie?

Is communicatie een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden? Wil jij leren hoe je meer impact maakt met je presentaties? En hoe je vol zelfvertrouwen voor een groep staat? Kun jij storytelling-technieken goed gebruiken om “kille” presentaties te transformeren naar een goed verhaal dat raakt? Dan is deze presentatietraining geschikt voor jou.

Investering

De investering voor de eenjarige presentatietraining Spreken met Impact is € 5.500,- excl. btw. Voor dit bedrag krijg jij maar liefst twaalf leerzame en praktische trainingssessies en vier individuele coachingsessies van 1,5 uur per keer. Deze plan jij zelf in met jouw persoonlijke sprekerscoach.

Module I los volgen. De investering hiervoor bedraagt € 2.800,- excl. btw. inclusief twee individuele coachingsessies van 1,5 uur per keer.

Module II los volgen. De investering hiervoor bedraagt € 1.950,- excl. btw.

Niet helemaal zeker welke mogelijk het beste bij jou past? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Locatie

De opleiding vindt plaats op onze trainingslocatie Great Spaces aan de Commelinstraat 2 in Amsterdam. Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacks en een uitgebreide lunch.

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
unnamed

Over de trainers

 

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen

Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach

Fleur brengt je terug bij je eigen verhaal. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek. Haar focus ligt op het vrijmaken van jouw unieke spreekkracht.

Lees verder

Fleur is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Vanuit dat perspectief ziet zij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Ze weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

Marije Fris
Marije
Public Speaking Coach

Via politicologie, redactie van het Jeugdjournaal en onderwijs is Marije terechtgekomen in het trainersvak.

Lees verder

Vanuit haar ervaring weet Marije hoe belangrijk het is om is jouw boodschap af te stemmen op je doelgroep, of deze nu jong of oud is, corporate of informeel. Marije helpt je in concrete stappen naar een duidelijk én pakkend verhaal, waarbij jouw persoonlijke talent optimaal wordt ingezet.

Inklappen

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen

<strong>Erik</strong><br/>Public Speaking Coach
Erik
Public Speaking Coach

Erik onderhandelde wereldwijd voor een internationale reisorganisatie. Onderweg raakte hij gefascineerd door de invloed van culturele verschillen op communicatie en leerde hij dat oprechte nieuwsgierigheid naar het perspectief van de ander van onschatbare waarde is.

Lees verder

Iets wat minimaal net zo waardevol blijkt binnen de landsgrenzen. Erik onderneemt nog steeds, schrijft graag en is gastdocent Communication Skills en Professional Mindset aan de Radboud Universiteit.

 

Inklappen