Incompany trainingen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan incompany trainingen op het gebied van spreken en storytelling

Bij Great Communicators zijn we er stellig van overtuigd dat mensen aanzienlijke groei kunnen doormaken wanneer ze de kunst van krachtige en heldere communicatie beheersen. Onze trainingen zijn dan ook volledig gericht op het ontwikkelen van deze vaardigheden. Wij bieden een breed scala aan trainingsmogelijkheden, variërend van incompany trajecten die op maat worden gemaakt voor uw organisatie tot standaardtrainingen in disciplines zoals spreken met impact, storytelling, eerste indruk en pitchen.

Een training op maat

Of u nu werkzaam bent in het bedrijfsleven, het onderwijs of de overheid, bij Great Communicators ontwerpen we incompany trainingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons aanbod omvat daglange trainingen, workshops van een dagdeel, krachtige speeches van 1,5 uur, ondersteuning bij de invulling van programma's voor evenementen en persoonlijke coaching. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende trainingen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

“Coaching gave me courage”
~ Alaeddin Janid, Founder of Foundation Happy Caravan, Middle East

"I was coached prior to my TEDx speech in Prague. It was one of the best professional meetings/trainings I have had in my life! I left feeling more confident and proud of the story I was about to share. I am forever grateful to Great Communicators for giving me the courage, clarity and confidence I needed to proudly share my story!"

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“Nieuwe inzichten en goede energie”
~ Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

"De opleiding Vrouwelijk Leiderschap in Spreken geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht
2019_09_09Atleetfabriek0154_WEB (2)

Storytelling training

De krachtigste visies, indrukwekkende toespraken en briljante ideeën delen een gemeenschappelijk element: ze worden allen gepresenteerd in de vorm van een meeslepend verhaal. Onze Storytelling Training is ontworpen om jou de diepgaande inzichten en vaardigheden te verschaffen die nodig zijn om meester te worden in het kunst van verhalen vertellen.

Deze training kan zowel in de vorm van een volledige dag als een dagdeel worden aangeboden, zodat deze naadloos kan worden aangepast aan jouw schema en behoeften.

GC-L1005528-Edit

Mediatraining

Als woordvoerder in de media krijg je de kans om je boodschap breed en doeltreffend over te brengen. Onze mediatraining bereidt je voor op deze belangrijke rol, ongeacht je publieksgrootte. De training is zelfs in een dagdeel te voltooien. Je leert hierbij interviewtechnieken, overtuigende boodschapoverdracht en media-aandachtbeheer. We zorgen dat je vol vertrouwen en impactvol voor de camera staat, zodat je boodschap de gewenste indruk achterlaat.

Of je nu ervaren bent in de media of voor het eerst voor de schijnwerpers staat, onze mediatraining verbetert je communicatieve vaardigheden aanzienlijk.