Incompany trainingen

Ontdek ons uitgebreide aanbod trainingen op het gebied van spreken en storytelling

 

Een training op maat

Great Communicators gelooft dat mensen enorm snel groeien wanneer je ze krachtig en helder leert communiceren. Onze trainingen gaan daarom altijd over krachtige communicatie. We hebben een uitgebreid aanbod van (op maat gemaakte) incompany trajecten. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van o.a. spreken met impact, storytelling, eerste indruk, pitchen en vrouwelijk leiderschap in spreken.

Voor het bedrijfsleven, onderwijs en overheid ontwikkelen we dagtrainingen, workshops (dagdeel), power speeches (1,5 uur), programma invulling op evenementen en individuele coaching. Lees hieronder meer over de verschillende trainingen die we aanbieden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht
GC-dm-L1003802-Edit

Training Spreken met Impact

Wij geloven dat spreken met impact iets is dat je kunt leren. In deze training leer je de vaardigheden eigen te maken, waarmee je nog beter en vanuit je volle kracht kunt communiceren. In deze training ga je aan de slag met het volgende thema: wat maakt iemand een Great Communicator?

Deze training kan zowel als dag of dagdeel gegeven worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

GC-L1005528-Edit

Training First Impression

Binnen 15 milliseconden vormen we al een oordeel: Quick & dirty. Oerinstinct. Met onze lichaamstaal geven we signalen af, waardoor we in een groep direct weten wie dominant is, wie op elkaar vallen, wie een conflict hebben of graag samenwerken.

In deze training leer je hoe je bewust kunt sturen met je eerste indruk. We leren je hoe je jouw verbale en non-verbale communicatie kunt inzetten zodat je in iedere situatie steeds weer je krachtigste “visitekaartje” kunt achterlaten.

Deze training kan als dagdeel gegeven worden voor kleine en grote groepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

10363492-686306124774543-861624623445088262-n

Training Vrouwelijk Leiderschap

Als sprekerscoaches van o.a. TEDx valt het ons op dat het overgrote deel van de sprekers man is. Van de 48 speeches that changed the world zijn er slechts 4 van vrouwen. Ook binnen bedrijven zien we dat mannen vaak het woord voeren. Zonde, want vrouwen hebben net zo vaak als mannen een goed verhaal dat gehoord mag worden! Bovendien is spreken een geweldige manier om jezelf als professional te laten zien.

Deze training kan zowel in een dag of als tweedaagse training gegeven worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.