Incompany trainingen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan incompany trainingen op het gebied van spreken en storytelling

Bij Great Communicators zijn we er stellig van overtuigd dat mensen aanzienlijke groei kunnen doormaken wanneer ze de kunst van krachtige en heldere communicatie beheersen. Onze trainingen zijn dan ook volledig gericht op het ontwikkelen van deze vaardigheden. Wij bieden een breed scala aan trainingsmogelijkheden, variërend van incompany trajecten die op maat worden gemaakt voor uw organisatie tot standaardtrainingen in disciplines zoals spreken met impact, storytelling, eerste indruk en pitchen.

Een training op maat

Of u nu werkzaam bent in het bedrijfsleven, het onderwijs of de overheid, bij Great Communicators ontwerpen we incompany trainingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons aanbod omvat daglange trainingen, workshops van een dagdeel, krachtige speeches van 1,5 uur, ondersteuning bij de invulling van programma's voor evenementen en persoonlijke coaching. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende trainingen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

“Een opleiding met Impact!”
~ Dick Glastra van Loon, directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding”
~ Caroline Glasbergen, newfemaleleaders.org

"Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding, waar je uitgedaagd wordt jouw eigen verhaal op een authentieke manier te vertellen die anderen raakt. Eva Pieper is een geweldige coach!"

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht
2019_09_09Atleetfabriek0154_WEB (2)

Storytelling training

De krachtigste visies, indrukwekkende toespraken en briljante ideeën delen een gemeenschappelijk element: ze worden allen gepresenteerd in de vorm van een meeslepend verhaal. Onze Storytelling Training is ontworpen om jou de diepgaande inzichten en vaardigheden te verschaffen die nodig zijn om meester te worden in het kunst van verhalen vertellen.

Deze training kan zowel in de vorm van een volledige dag als een dagdeel worden aangeboden, zodat deze naadloos kan worden aangepast aan jouw schema en behoeften.

GC-L1005528-Edit

Mediatraining

Als woordvoerder in de media krijg je de kans om je boodschap breed en doeltreffend over te brengen. Onze mediatraining bereidt je voor op deze belangrijke rol, ongeacht je publieksgrootte. De training is zelfs in een dagdeel te voltooien. Je leert hierbij interviewtechnieken, overtuigende boodschapoverdracht en media-aandachtbeheer. We zorgen dat je vol vertrouwen en impactvol voor de camera staat, zodat je boodschap de gewenste indruk achterlaat.

Of je nu ervaren bent in de media of voor het eerst voor de schijnwerpers staat, onze mediatraining verbetert je communicatieve vaardigheden aanzienlijk.