Great Communicators traject voor teams

Wij transformeren teams in charismatische sprekers

Over het Great Communicators traject

Het Great Communicators traject voor teams bestaat uit drie basis presentatietrainingen. Hierin focussen we eerst op de inhoud van presentaties, vervolgens op de sprekers zelf en tot slot integreren we het geleerde in de professionele context.  Zo helpen we teams met creëren van krachtige inhoud, charismatisch sprekers en impactvolle presentaties.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
unnamed

Wat levert het op?

Na het volgen van het Great Communicators traject;

  • Werkt jouw team effectiever samen, door de bindende kracht van een sterk gezamenlijk verhaal.
  • Communiceert jouw team met meer plezier en zelfvertrouwen.
  • Behaalt jouw team betere resultaten, doordat ze hun toehoorders en klanten beter kunnen overtuigen.

Programma

Praktisch

Ter voorbereiding van iedere training geven we de deelnemers een korte voorbereidende opdracht. Bijvoorbeeld het schrijven en oefenen van een verhaal van drie minuten.

Onze basistrainingen geven we op een locatie naar keuze. Dit kan bij jullie op kantoor zijn, maar wij verhuren ook onze eigen trainingslocatie in Amsterdam-Oost. Uit ervaring weten we dat trainingen meer impact hebben wanneer deze buiten de normale werkomgeving gegeven worden. Een andere omgeving zorgt voor meer focus en aandacht, en dat komt de ontwikkeling van teams ten goede.

Onze trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“Ik heb plezier gekregen in spreken”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde, is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

“Van fobie naar lol hebben”
~ Sander de Casparis, directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar. Dat is door Great Communicators compleet veranderd: Ik heb nu lol in het spreken voor groepen!"

Voor wie is het Great Communicators traject voor teams?

Te vaak zien we mensen met sterke ideeën, oplossingen en visies minder impact maken dan mogelijk is. De oorzaak hiervan kan liggen in de opbouw van het verhaal of de overtuigingen van de spreker. Het kan ook zo zijn dat het publiek voelt dat de zelf spreker niet écht overtuigd is. Wij leren mensen spreken vanuit hun eigen kracht. De mensen die wij helpen, hebben wat betreft communicatie vaak al veel in hun mars. Ze zijn ambitieus en willen leren hoe ze met hun presentaties maximale impact kunnen maken. Met behulp van onze programma’s komen mensen veel krachtiger over, zowel tijdens presentaties als in hun dagelijkse communicatie.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen heel hard gaan groeien als wij ze impactvol leren spreken. Al binnen enkele weken na de oprichting werden we benaderd om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers, die ons vroegen voor presentatie- en media coaching. We leerden hierdoor dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die moet presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.

Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden we ons eigen Impact methodiek en vervolgens onze eigen opleiding. Inmiddels hebben we hiermee duizenden professionals geholpen om meer impact te maken met hun presentaties. Speciaal voor organisaties hebben we nu op basis van de Impact methodiek, ook een kort programma gecreëerd om teams krachtiger te leren communiceren. Eerder werkten we al samen met: Triodos, Het Rijksmuseum, Adyen, RTL,  Fairphone, Microsoft, ABN AMRO Bank en  Amnesty International.