MediatrainingWil jij vol zelfvertrouwen de pers te woord staan?

Wij leren je professioneel om te gaan met radio, tv, kranten en social media. Of je nu CEO, zzp’er of medewerker bent. Als woordvoerder ben je het gezicht van jouw organisatie. Jij bepaalt het beeld en de boodschap. Tijdens de mediatraining leer je hoe journalisten denken en te werk gaan, zodat jij nooit meer voor verrassingen komt te staan. Ook helpen we je waardevolle gesprekstechnieken eigen te maken, zodat je ieder gesprek of interview naar jouw hand kunt zetten.

Wat levert het op?

Wanneer jij je beschikbaar stelt om commentaar te geven in de media, ligt er een mooie kans om jouw boodschap over te brengen op een breder publiek.

Na het volgen van de mediatraining:

  • weet jij hoe journalisten denken en te werk gaan:
  • heb je alles in huis om jouw boodschap helder over te brengen:
  • durf je bij jezelf te blijven en spreek je vanuit compassie en betrokkenheid.
151019-095

Vul voor meer informatie onderstaand formulier in, dan vertellen we er graag meer over!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IrisDuvekot-15Mar2016-0033-2

Methodiek

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen heel snel groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, wanneer wij ze de fijne kneepjes uit het public speaking vakgebied leren. We zijn ervan overtuigd dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt. Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden wij onze Impact methodiek.

Deze methodiek is de basis van onze opleidingen, coachingen en trainingen voor teams. Met onze theorie, interventies en tools leren wij mensen vol zelfvertrouwen en met impact spreken. Hierbij begeleiden we jouw ontwikkeling als spreker steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Zo gaan we voorbij aan het aanleren van trucjes en helpen we je wezenlijk veranderen. Klik hier om meer te weten te komen over de Impact methodiek.

Voor wie is een mediatraining?

Een mediatraining is essentieel voor iedereen die de media vaak te woord staat en/of zijn/haar bedrijf vaak representeert. Of je nou CEO, zzp’er of medewerker bent, de media te woord staan is een geweldige kans om een ​​groter publiek uw boodschap te laten horen.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators helpt mensen en bedrijven impactvolle verhalen vertellen. Te vaak zien we ideeën, oplossingen en visies aan kracht verliezen tijdens presentaties. Dit komt door een onhandige opbouw van het verhaal, onduidelijke communicatie of onzekerheden van de spreker. Om sprekers maximale impact te laten maken met hun boodschap, ontwikkelden we onze eigen methodiek: “de Impact methodiek”. Met onze integrale doortastende aanpak hebben wij al duizenden sprekers, professionals en bedrijven geholpen. Wij werkten eerder met o.a. TEDx, Triodos, Het Rijksmuseum, RTL, Microsoft en Amnesty International.