Hero’s Journey

Stuk voor stuk hebben onze trainers een andere achtergrond en expertise. Zo kom je bij ons ondernemers, acteurs, schrijvers, filmmakers en marketeers tegen. Doordat iedereen nog een ander vak beoefent, blijft ons team scherp en fris. In elke presentatieblog geeft een trainer vanuit zijn/haar vakgebied handige tips en tools waar je echt wat aan hebt. Onze favoriete presentatieblog van dit moment is de presentatieblog van Katinka Toet over pitchen.

Helden vertellen verhalen met impact.

Wij mensen zijn emotionele wezens. Emoties beïnvloeden ons denken, onze communicatie en ons gedrag. Zo lachen we van vreugde, blozen…

Lees meer

Zet je je verhaal op papier? Stap niet in deze 4 valkuilen!

Wellicht is het je al overkomen of ligt het op de loer: HET moment waarop je gevraagd wordt om je…

Lees meer

The Hero’s Journey

What? Why!
Wanneer je spreekt voor een groep is er maar één doel: het publiek raken met je verhaal. Het is daarin belangrijk om helder te hebben wat je wil vertellen. Dit is je visie, het product dat je verkoopt of de dienst die je levert. De ‘what’ is echter niet je volledige verhaal. Sterker nog, het is vaak de uitkomst van een verhaal dat veel eerder begon. Een verhaal waarin je op een zeker punt door het leven bent uitgedaagd om jezelf te overstijgen, het beste uit jezelf te halen. Het begin van je eigen Hero’s Journey.

Lees meer