Professioneel Presenteren

Vol zelfvertrouwen een professionele presentatie geven

Onze presentatietrainingen zijn ontworpen om jou te helpen professioneel presenteren te leren, zodat je met vertrouwen en overtuiging voor een publiek kunt staan. Veel mensen denken dat charisma en zelfvertrouwen bij spreken in het openbaar, iets is wat je hebt of niet. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid stellen dat door onze methodiek het zelfvertrouwen en charisma van iedere spreker groeit. In onze presentatietrainingen leren wij je de tools en theorie die je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat levert het op?

In al onze presentatietrainingen ligt de focus op het vergroten van jouw impact als spreker en het ontwikkelen van professionele presentatievaardigheden. Wij vermijden het aanleren van regels en trucs, omdat we geloven dat echte transformatie een bredere aanpak vergt. We starten met het analyseren van jouw sterke punten en zwakke punten, en ondersteunen je vervolgens met onze zelfontwikkelde tools, theoretische kennis en interventiemethoden. Tijdens de presentatietrainingen gaan we actief met jou aan de slag, waarbij je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen. Dit resulteert in aanzienlijke groei op het gebied van professioneel presenteren. Onze training omvat het verbeteren van je lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, presentatievoorbereiding en verhaalvertelling.

Onze presentatietraining helpt jou om de volgende doelen te bereiken:

  • Effectiever en zelfverzekerder professioneel presenteren;
  • Een groter gevoel van zelfvertrouwen in al jouw communicatie;
  • Groei in professionele competentie, dankzij efficiëntere presentatievoorbereiding;
  • Verbeterde presentatievaardigheden voor openbaar spreken.

Kies voor onze professionele presentatietrainingen en ontdek hoe je jouw presentatievaardigheden kunt verbeteren en met vertrouwen en impact kunt spreken voor elk publiek.

Zij gingen je voor:

vimeo-video-thumbnail

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Koop een ticket!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Professioneel Presenteren?

Wij bieden diverse vormen van presentatie­trainingen aan om professionele presentaties te leren geven:

Presentatietraining voor professionals
Presentatietraining voor executives
Presentatietraining voor teams
Presentatietraining een-op-een
Mediatraining voor professionals
Storytelling training

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Bel ons / Neem contact met ons op

De basis van al onze presentatietrainingen is onze bewezen Impact methodiek. Deze methodiek hebben we ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in het coachen van sprekers voor TEDx-evenementen en kopstukken uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap. Wij leren jou de tools, de theoretische kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om met impact te spreken. Onze aanpak analyseert jouw ontwikkeling op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Dankzij onze allesomvattende benadering groei je niet alleen als spreker, maar ook als persoon.

Lees meer over onze Impact methodiek.

Voor wie is een professioneel presenteren training?

Als communicatie een belangrijk onderdeel is van jouw dagelijkse werkzaamheden en je wilt professioneel impact maken met openbaar spreken, dan zijn onze presentatiecursussen geschikt voor jou. Of je nu een beginnende professional bent of al ervaren bent in spreken voor publiek, onze presentatiecursussen zijn geschikt voor sprekers van elk niveau.

De theorie en vaardigheden die je tijdens onze presentatiecursussen opdoet, zijn toepasbaar in diverse contexten, zoals verkoopgesprekken, presentaties, offertes, vergaderingen, toespraken, pitches, sollicitatiegesprekken, telefoongesprekken, en meer.

Waarom Great Communicators?

Great Communicators is opgericht vanuit de overtuiging dat mensen snel groeien wanneer ze leren spreken met impact. Al binnen enkele weken na onze oprichting in 2011, werden we benaderd om sprekers voor TEDxAmsterdam te coachen. Hierdoor kwamen we in contact met toonaangevende figuren uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap, die ons vroegen voor presentatie- en mediacoaching. Onze ervaring leerde ons dat elke spreker uniek is, maar dat iedereen dezelfde uitdagingen tegenkomt bij presenteren. Als reactie hierop hebben we onze Impact methodiek ontwikkeld en vervolgens onze eigen presentatietrainingen opgezet. Inmiddels hebben we duizenden professionals geholpen om meer impact te maken met hun professionele presentaties en om te groeien als spreker.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo