Presentatiecoach één op één

Razendsnel groeien als spreker met jouw persoonlijke presentatiecoach

Presenteer je regelmatig en wil je verder groeien? Of heb je hulp nodig bij een specifieke presentatie of pitch? Presentatiecoaching is uitermate geschikt om in korte tijd grote stappen te maken. Je kunt sprekers coaching inzetten om aan je (online) presence te werken of om de opbouw van je verhaal te verbeteren. Maar ook als je hulp nodig hebt bij crisiscommunicatie of presenteren onder druk. Bijvoorbeeld wanneer je voor grote groepen spreekt of voor de media. Presentatiecoaching is de meest effectieve manier waarmee we jou kunnen helpen je doelen te bereiken. Tijdens de coachingsessie(s) leer je van jouw persoonlijke presentatiecoach de juiste skills en krijg je alle tools in handen om je presentaties naar een hoger niveau te tillen. Zowel online als offline.

Presentatiecoaching is geschikt voor iedere spreker, van beginners tot gevorderden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je gaat een-op-een aan de slag met één van onze presentatiecoaches in een veilige setting. Dat kan face-to-face of via videobellen. Omdat wij al jarenlang internationale sprekers begeleiden, hebben al onze presentatiecoaches ook veel ervaring met online coaching.

Tijdens de eerste coachingsessie bepaalt jouw persoonlijke presentatiecoach hoeveel sessies je nodig hebt. Normaliter zijn dat drie tot vijf sessies, afhankelijk van jouw leerdoelen.

Lees hieronder welke vorm van presentatiecoaching het beste bij jou past.

GC-dm-L1040025-Edit

Leadership under pressure

Mentale en emotionele weerbaarheid is voor velen een uitdaging. Zeker als je een invloedrijke positie hebt als leidinggevende, of als publiek figuur in de media of de politiek. Hoe straal je nog steeds autoriteit, rust en vertrouwen uit als er zoveel druk op staat? Dat is er niet aan de buitenkant op te plakken, het is een innerlijk pad. Tijdens de coachingsessie(s) geeft jouw persoonlijke presentatiecoach je inzicht in de signalen van je lijf en brein wanneer je onder druk staat. Je leert technieken om je hoofd leeg te maken, snel te ontspannen en om te gaan met stress en druk. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en bieden jou de inzichten en tools die nodig zijn om meer ruimte te ervaren, zodat jij jouw ‘presence of a leader’ (weer) vindt.

Eve

Video analyse

Wil jij groeien als spreker en heb je beeldmateriaal van presentaties? Wij helpen je door middel van een video analyse. Aan de hand van de beelden die jij instuurt, krijg je een persoonlijk advies van jouw sprekerscoach. Deze bespreek je tijdens de coachingsessie. Naar alle aspecten wordt gekeken. Denk aan lichaamshouding, stemgebruik, spreektempo, podiumgebruik, geloofwaardigheid, expertise, interactie met het publiek, gebruik van slides, kleding, etc. Je krijgt op deze manier meer inzicht in jezelf, jouw potentie en we geven tools om daadwerkelijk verder te groeien.

Deze vorm van coaching is tevens geschikt voor een specifieke presentatie. In dat geval kan jouw sprekers coach ook naar de opbouw van je verhaal kijken.