Crisiscommunicatie

Wij realiseren ons dat deze crisis ons allemaal hard raakt, daarom bieden wij iedereen die het nu nodig heeft, kosteloos een sessie crisiscommunicatie aan.

Bewaar de rust

Creëer helderheid

Crisiscommunicatie

Wij zien zoveel mooie initiatieven voorbijkomen van mensen en bedrijven die elkaar helpen in deze bizarre tijd. Hartverwarmend! Wij realiseren ons dat deze crisis ons allemaal hard raakt, daarom bieden wij iedereen die het nu nodig heeft een gratis sessie crisiscommunicatie aan.

Wij zetten onze talenten graag in om jou te helpen

Heb je nu hulp nodig met crisiscommunicatie? Jij, of een van je medewerkers, kan in een online coaching direct geholpen worden met de toon, de vorm en de inhoud van de strategische communicatie. Goede crisiscommunicatie is het instrument wanneer je de rust wilt bewaren en helderheid wilt creëren. Zelfs als de zaken nog niet zo helder zijn. Het is een onlosmakelijk onderdeel van sterk leiderschap.
In ons team van coaches zitten hiervoor onder andere ervaren CEO’s, journalisten, media-experts en marketeers.

Concreet, als je gebruik wilt maken van onze hulp:

  • Stuur ons een bericht via onderstaand formulier met daarin een korte, heldere beschrijving van de case waarmee je geholpen wilt worden.
  • Wij benaderen je zo snel mogelijk voor een korte, telefonische intake. Hierin bepalen we wat we kunnen doen en op welke termijn.
  • We plannen één of twee online coachingsessies in die worden voorbereid met een vragenlijst, waardoor wij de meeste waarde voor jou kunnen toevoegen.

Wij bieden deze dienst kosteloos aan voor iedereen. Wanneer de diensten verder uitgebreid moeten worden, kan dat zeker en zullen we daar passende, financiële afspraken over maken.

 

Onze public speaking coaches staan te popelen om jou te helpen

Wil je gebruik maken van crisiscommunicatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • Beschrijving van je case
    - Wat is je situatie
    - Waar loop je tegenaan
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.