Skip to content

Visualisaties

Audio Visualisaties

Visualisaties oftewel mentale strategieën zijn technieken om tot een betere performance te komen. In de sport zijn deze technieken alom bekend, maar in het 'gewone leven' helaas nog niet. Terwijl wanneer je je voorstellingsvermogen traint, je veel eerder in staat bent om dit na te bootsen in real life. Wij zeggen weleens gekscherend: als je begint met visualiseren haalt niemand je meer in!

De visualisaties zijn hier te beluisteren en gratis te downloaden als MP3-bestand. Op die manier kan je de visualisaties overal beluisteren.

De visualisaties van Great Communicators zijn vrij om te delen.

Release Tension

Complete ontspanning en rust nemen voor het moment wanneer je gaat spreken. De spanning voordat je gaat spreken voel je vaak in je hele lichaam. Via deze visualisatie helpt Joni Bais je die spanning los te laten.

Relax, and release the tension.

LET OP!
Luister niet naar de visualisatie wanneer je aan het verkeer deelneemt. Doordat je lichaam ontspant en je focus verandert is dat gevaarlijk. Zoek daarom een plek op waar je ongestoord en in een ontspannen houding kan luisteren.

Duur: 12 minuten
Ingesproken door: Joni Bais
Achtergrondmuziek
Artiest: Kevin MacLeod (incompetech.com)
Nummer: Organic Meditation Three
CC Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Duur: 10 minuten
Ingesproken door: Joni Bais
Achtergrondmuziek
Artiest: Doxent Zsigmond - ccMixter
Nummer: Flower
CC Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Gronding  

Leer met deze visualisatie van Joni Bais, hoe je makkelijker kunt gronden.

LET OP!
Luister niet naar de visualisatie wanneer je aan het verkeer deelneemt. Doordat je lichaam ontspant en je focus verandert is dat gevaarlijk. Zoek daarom een plek op waar je ongestoord en in een ontspannen houding kan luisteren. De visualisaties zijn het beste te luisteren met een koptelefoon of oortjes.

Scroll To Top