Skip to content

Sprekerscoaching

TED-waardig presenteren en pitchen met individuele coaching

Individuele Sprekerscoaching

Individuele coaching is geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken, vanaf de start opbouwen of willen werken aan een specifiek thema waar ze tegen aan lopen.

Toon meer

Denk hierbij aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

Daarnaast is de individuele coaching ook bedoeld voor sprekers die willen excelleren op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld mentale voorbereiding, storytelling, stem of non-verbale communicatie.

De één-op-één coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coaching kunnen we bepalen hoeveel sessies iemand nodig heeft. Normaliter tussen de 1 en de 6 sessies, afhankelijk van de leerdoelen van de spreker.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Last Minute Coaching

Vaak krijgen we een aanvraag van een spreker die op zeer korte termijn een grote presentatie moet geven. Hulp is dan nodig bij de inhoudelijke en mentale voorbereiding. Met Last Minute coaching bieden wij sprekerscoaching op zeer korte termijn.

Toon meer

We werken aan verhaallijn, presentatie skills en mentale voorbereiding. Dit alles om meer impact te maken met je presentatie en zelfverzekerd het podium te pakken.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Onze methodiek

Bij veel presentatiecoachingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om jezelf beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen dieper. Spreken met impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap wordt. Je psychology onder de loep nemen en je presence vergroten, horen daarbij.

cirkel-performance-psychology-presence-great-communicators

Performance

Hieronder verstaan wij alle skills die je kunt leren om het vak eigen te maken: storytelling, stemgebruik, ademhaling en  lichaamshouding. Maar ook advanced skills voor ervaren sprekers.

Psychology

Psychology gaat over: Hoe denk je over jezelf, je publiek en je onderwerp? En zijn deze onderwerpen "vrij" of zitten hier nog blokkades op? Onze coaches zijn op diverse manieren opgeleid en kunnen je helpen om deze overtuigingen te doorbreken of juist te versterken met mentale strategieën.

Presence

Hieronder valt de connectie met je publiek, je passie over het onderwerp en of je boven je stof staat. Als dit allemaal klopt, zul je merken dat je presence vergroot. Je bent meer en meer jezelf en in het moment. Met specifieke interventies kunnen we hieraan werken tijdens de coachingsessies.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

“Van fobie naar lol hebben”
~ Sander de Casparis, directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar. Dat is door Great Communicators compleet veranderd: Ik heb nu lol in het spreken voor groepen!"

“Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding”
~ Caroline Glasbergen, fitshe.com

"Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding, waar je uitgedaagd wordt jouw eigen verhaal op te schrijven op een manier die anderen raakt. Katinka Toet is een geweldige coach!"

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

Scroll To Top