Online coaching

TED-waardig leren presenteren en pitchen met online coaching

Online coaching

Vanwege het Coronavirus zijn al onze live events voor nu on hold gezet. Maar wij helpen je graag digitaal verder door middel van online coaching. Online coaching is uitermate geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken, hun online performance willen verbeteren of geholpen willen worden met bijvoorbeeld onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

Daarnaast is online coaching ook heel functioneel voor sprekers die willen excelleren op een bepaald gebied. Denk aan mentale voorbereiding, storytelling of stemgebruik.

Online coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coachingsessie kunnen we bepalen hoeveel sessies iemand nodig heeft. Normaliter zijn dat tussen de 1 en de 6 sessies, afhankelijk van jouw leerdoelen.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Onze methodiek

Great Communicators is opgericht omdat wij geloven dat mensen heel snel groeien als spreker wanneer wij ze leren Spreken met Impact. Binnen enkele weken na oprichting - in 2011 - werden wij benaderd om de sprekers van TEDxAmsterdam te coachen. Door deze TEDx coachingen kwamen wij terecht in een netwerk van kopstukken uit de zakenwereld, politici en wetenschappers die ons vroegen voor presentatie- en mediacoaching. We leerden hierdoor dat iedere spreker uniek is, maar ook dat iedereen die moet presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt.

Als antwoord op deze uitdagingen ontwikkelden we onze Impact methodiek. Deze methodiek is de basis van onze opleidingen, coachingen en trainingen voor teams. Wij leren mensen met onze theorie, interventies en tools vol zelfvertrouwen en met impact spreken. Hierbij begeleiden we jouw ontwikkeling als spreker steeds op drie niveaus: Performance, Psychology en Presence. Zo gaan we voorbij aan het aanleren van trucjes en helpen we je wezenlijk veranderen.

cirkel-performance-psychology-presence-great-communicators

Performance

Hieronder verstaan wij alle skills die je kunt leren om het vak eigen te maken: denk aan storytelling, stemgebruik, ademhaling en lichaamshouding. Maar ook aan advanced skills voor ervaren sprekers.

Psychology

Hieronder valt alles wat er in je hoofd gebeurt. Ervaring leert dat jij de grootste stap naar beter spreken kunt zetten, door het opruimen van je hoofd en belemmerende overtuigingen. We leren je mentale strategieën om beter te presteren, zodat je je vrij voelt wanneer je voor een groep staat.

Presence

Hieronder valt de connectie met je publiek, je passie over het onderwerp en of je boven je stof staat. Als dit allemaal klopt, zul je merken dat je tijdens je presentatie meer jezelf bent. Daarbij ben je meer in het moment en “zit je minder in je hoofd”. Dit draagt enorm bij aan de impact die je maakt op je publiek. We werken aan dit stuk met specifieke en persoonlijke interventies.

© Great Communicators 2011-2020