Online coaching

TED-waardig leren presenteren en pitchen met online coaching.

Online coaching

Online coaching is uitermate geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken of hun online presence willen verbeteren. Maar ook als je hulp nodig hebt bij crisiscommunicatie of presenteren onder druk - bijvoorbeeld voor grote groepen of de media - is online coaching de meest effectieve manier waarmee we jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

Je gaat één-op-één aan de slag met één van onze public speaking coaches in een veilige setting. Omdat wij al jaren internationale sprekers begeleiden, hebben al onze coaches veel ervaring met online coaching. Ze leren je in de coachingsessie(s) de juiste tools en skills om jouw online presentaties naar een hoger niveau te tillen.

Online coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coachingsessie bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt. Normaliter zijn dat twee of drie sessies, afhankelijk van jouw leerdoelen.

Lees hieronder welke vorm van online coaching het beste bij jou past.

Workshop Spreken met Impact, Great Communicators by Joyce Goverde

Leadership under pressure

Mentale en emotionele weerbaarheid is een uitdaging voor velen. Zeker als je een invloedrijke positie hebt als leidinggevende, publiek figuur in de media of de politiek. Hoe straal je nog steeds autoriteit, rust en vertrouwen uit als er zoveel druk op staat? Dat is er niet aan de buitenkant op te plakken, het is een innerlijk pad. We geven je in de coachingsessie(s) inzicht in de signalen van je lijf en je brein onder druk. Je leert technieken om je hoofd leeg te maken, je snel te ontspannen en om te gaan met stress en druk. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en bieden jou de inzichten en tools die nodig zijn om meer ruimte te ervaren, zodat jij jouw ‘presence of a leader’ weer terugvindt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.