Sprekerscoaching

TED waardig presenteren en pitchen met individuele coaching

Individuele Sprekerscoaching

Individuele coaching is geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken, vanaf de start opbouwen of willen werken aan een specifiek thema waar ze tegen aan lopen.

Toon meer

Denk hierbij aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

Daarnaast is de individuele coaching ook bedoeld voor sprekers die willen excelleren op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld mentale voorbereiding, storytelling, stem of non-verbale communicatie.

De één-op-één coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coaching kunnen we bepalen hoeveel sessies iemand nodig heeft. Normaliter tussen de 1 en de 6 sessies, afhankelijk van de leerdoelen van de spreker.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Last Minute Coaching

Vaak krijgen we een aanvraag van een spreker die op zeer korte termijn een grote presentatie moet geven. Hulp is dan nodig bij de inhoudelijke en mentale voorbereiding. Met Last Minute coaching bieden wij sprekerscoaching op zeer korte termijn.

Toon meer

We werken aan verhaallijn, presentatie skills en mentale voorbereiding. Dit alles om meer impact te maken met je presentatie en zelfverzekerd het podium te pakken.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Onze methodiek

Bij veel presentatiecoachingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om je beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen dieper. Spreken met impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt hoe krachtiger je boodschap wordt. Je Psychology onder de loep nemen en je Presence vergroten, horen daarbij.

cirkel-performance-psychology-presence-great-communicators

Performance

Alle skills die je kunt leren om het vak eigen te maken: storytelling, stemgebruik, ademhaling,  lichaamshouding, maar ook meer advanced skills voor de ervaren trainer.

Psychology

Hoe denk je over jezelf, je publiek en je onderwerp? En zijn deze onderwerpen ‘vrij’ of zitten hier nog blokkades op. Onze coaches zijn op diverse manieren opgeleid en kunnen je helpen om deze overtuigingen te doorbreken of juist te versterken met mentale strategieën.

Presence

Connectie met je publiek. Passie over je onderwerp. Je staat boven je stof. Als dit allemaal klopt, zul je merken dat je ‘presence’ vergroot. Je bent meer en meer jezelf en in het moment. Met specifieke interventies kunnen we hieraan werken tijdens de coaching.

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

“Break free geeft alles wat het belooft.”
~ Winnie Gebhardt, Universitair hoofddocent

"Break free geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

“Van fobie naar lol hebben.”
~ Sander de Casparis, Directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar tot waar ik nu ben: lol hebben in het spreken voor groepen!"