Online pitchtraining

Online pitch training

Zet jezelf, idee of bedrijf binnen 2 minuten stevig neer

Close the deal! Dat ging zo lekker toen je nog met iemand aan tafel zat en je geen afstand hoefde te houden. Maar nu, vanachter een scherm is alles anders. De ander overtuigen – of dat nu je collega, een klant, je partner of je baas is – is opeens lastiger. Het lijkt wel of je boodschap niet helemaal aankomt.

Je bent zeker niet de enige. Daarom hebben wij de online pitch training ontwikkeld. In drie sessies leer je hoe je ervoor zorgt dat je de ander wél overtuigt en van het scherm spat!

Of het nu gaat om het verkopen van je idee aan een opdrachtgever of het overtuigen van je team van jouw voorstel, we moeten onszelf, onze ideeën en plannen regelmatig pitchen. In de huidige tijd moet dat bovendien vaak online. Dat is een nog grotere uitdaging, omdat een scherm jouw non-verbale communicatie niet goed overbrengt. Misschien heb je gemerkt dat de pitch waarmee jij altijd punten scoorde, nu veel minder impact maakt. Of lukt het maar niet om je collega’s tijdens een online meeting te overtuigen van jouw standpunt, terwijl je daar normaal geen probleem mee had. Tijdens de online pitch training geven we je waardevolle tools.

Wat levert het op?

In de online pitch training worden op praktische wijze de volgende vragen behandeld: Wat zijn de fundamenten van een sterke pitch? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap echt doordringt tot de ander? Hoe kun jij je gesprekspartner meenemen en in beweging zetten? En hoe vertel je (online) een goed verhaal?

Na het volgen van deze online training:

 • Kun je jezelf, ideeën of bedrijf binnen 2 minuut stevig neerzetten
 • Weet je welke elementen fundamenteel zijn om van iedere pitch een ijzersterke pitch te maken
 • Spat je van het scherm

Daarnaast krijg je feedback op je lichaamshouding en stemgebruik. Dit noemen wij online performance. Want hoe jij je verhaal vertelt is net zo belangrijk als de inhoud van je pitch.

Aan het einde van deze training heb je een killer pitch in handen en weet jij precies wat je moet doen om bij je gesprekpartner(s) een onuitwisbare indruk achter te laten.

Programma

De pitch training wordt in het Engels gegeven en bestaat uit drie blokken. De eerste twee blokken zijn online trainingen van 2,5 uur. Het laatste blok is een telefonische coaching van 45 minuten. Om voldoende individuele aandacht te garanderen, zijn de groepen niet groter dan 12 deelnemers.

Blok 1. Powerful insights Expand

In blok 1 leer je wat het verschil maakt tussen een goede en ijzersterke pitch. Wij helpen al jarenlang sprekers met hun pitches, de succesvolste bevatten allemaal vier fundamentele elementen.

Na dit blok weet je welke vier elementen fundamenteel belangrijk zijn voor een ijzersterke pitch en hoe je deze elementen toepast op jouw pitch. Zodat jij jezelf, idee of bedrijf stevig kunt neerzetten.

Blok 2. Fix my pitch Expand

In blok 2 staat jouw persoonlijke groei centraal. Met de theorie uit het eerste blok bereid je een pitch van 1 minuut voor die je houdt voor de groep. Je krijgt feedback van de trainer en van de andere deelnemers, zodat jouw pitch nog beter wordt en meer impact maakt. Tevens krijg je tips over hoe jij je online presence vergroot, waardoor je van het scherm af spat.

Blok 3. First-class pitch Expand

Tijdens de telefonische coachingsessie bespreek je je pitch met jouw coach en zet je de puntjes op de i. Jouw coach kijkt niet alleen naar de inhoud van je verhaal, maar ook naar je lichaamshouding en stemgebruik. Dit noemen wij online performance. Want hoe jij je verhaal vertelt is net zo belangrijk als de inhoud van je pitch. Aan het einde van dit gesprek heb je een killer pitch in handen en weet jij precies wat je moet doen om bij je gesprekpartner(s) een onuitwisbare indruk achter te laten.

Bekijk de startdata

Voor wie?

Pitchen is een ander overtuigen van jouw idee. We doen dat allemaal meerdere keren per dag.
Deze training is geschikt voor iedereen die hulp wil bij het (opnieuw) creëren van een ijzersterke pitch waarmee je online en offline jezelf, je visie of je bedrijf krachtig neerzet.

Investering

De investering voor deze online pitch training is € 399 exclusief btw.
Dit is inclusief twee online trainingsblokken van 2,5 uur per keer en een persoonlijke, telefonische coaching van 45 minuten.

Zoom

Al onze online trainingen vinden plaats via Zoom in een beveiligde omgeving met wachtwoord.
We maken in Zoom gebruik van break-out rooms, waardoor je in een kleiner groepje kunt oefenen en er genoeg ruimte is voor persoonlijke feedback. microsoft loreal triodos Winclove logo unnamed

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de online pitchtraining. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Data online pitch training

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Binnenkort nieuwe data Expand
 • Blok 1. Powerful insights
  Binnenkort nieuwe data
 • Blok 2. Fix my pitch
  Binnenkort nieuwe data 
 • Blok 3. First-class pitch
  Binnenkort nieuwe data  Voor vragen of meer info, stuur ons een mail.

Over de trainers

 

Katinka Toet Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

Great Communicators  –  Commelinstraat 2 1093 TR Amsterdam  –  Route  ­+31(0)207372474