Summer School

Leer in drie stappende basis om impactvol te presenteren.

Over de Summer School

Speciaal voor iedereen die te lang binnen heeft gezeten, voor wie snakt naar inspiratie, nieuwe inzichten en echte mensen hebben wij nog 6 plekken beschikbaar voor onze Summer School. Live vanuit Great Communicators in Amsterdam bieden wij een compact presentatie traject aan.

De Summer School bestaat uit 3 sessies:

 1. De kracht van de inhoud: Story
 2. De kracht van performance: Presence
 3. Practice what you preach

Wat levert het op?

 • Groei en zelfvertrouwen
 • Je leert stress omzetten in focus
 • Communiceren met meer plezier en zelfvertrouwen

Je leert al je content spannender en krachtiger op te bouwen door goed gebruik van de stijlfiguren van storytelling

De basis van de Summer School is het Great Communicators traject waarmee we de afgelopen twee jaar veel professionals hebben geholpen met hun (online) presentaties.

In deze trainingen worden korte theorie blokken afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd!

Investering

De investering voor het Online Great Communicators traject bedraagt €595,- excl. btw. (of ontvang 50% korting wanneer je je ook aanmeldt voor Spreken met Impact voor executives of professionals). Voor dit bedrag krijg je drie online lessen in een kleine groep van maximaal 12 personen.

Voor wie?

Het traject is geschikt voor alle professionals die deze zomer op een enthousiaste en effectieve manier aan de slag willen gaan met hun presentatie skills. Voor diegene die wil leren zichzelf krachtig neer te zetten en wil groeien in het vermogen om vol zelfvertrouwen te kunnen presenteren.

Ja, ik doe mee!

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Opbouw programma

Onze Summer School is opgebouwd uit 3 blokken, dit zijn halve dagdelen online.

Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd!

Data

De Summer School start op:

 • Blok 1: Story
  vrijdag 25 juni van 10.00 - 13.00 uur - Erik Drost
 • Blok 2: Presence
  vrijdag 2 juli van 10.00 - 13.00 uur - Erik Drost
 • Blok 3: Practice what you preach
  vrijdag 9 juli van 10.00 - 13.00 uur - Erik Drost

Inschrijven

Onze trainers

<strong>Erik</strong><br/>Public Speaking Coach
Erik
Public Speaking Coach