Presentatie cursus
Great Communicators

Leer spreken met impact aan de hand van een presentatie cursus

Ben je op zoek naar een presentatie cursus die jouw spreekvaardigheden naar een hoger niveau tilt? Of je nu een professional bent die regelmatig voor groepen staat of iemand die zijn spreekangst wil overwinnen, bij Great Communicators hebben we de juiste cursus voor jou. We begrijpen dat spreken in het openbaar meer is dan alleen het overbrengen van informatie; het gaat om het boeien van je publiek, impact maken en zelfverzekerd voor een groep staan. Ontdek wat je kunt leren en schrijf je in voor een cursus die niet alleen je vaardigheden verbetert, maar ook je zelfvertrouwen vergroot.

Wat leer je tijdens een presentatie cursus?

Great Communicators biedt meer dan een presentatie cursus, het is een reis naar zelfontwikkeling. Leer overtuigend spreken en een blijvende indruk achterlaten door inzicht te krijgen in lichaamstaal, stemgebruik, storytelling en andere essentiële aspecten van succesvolle communicatie. Onze presentatiecursussen gaan verder dan informatief zijn, ze betrekken je actief, waardoor je kunt oefenen en groeien.

 • Leer van Ervaren Professionals:
  Onze cursussen worden geleid door doorgewinterde sprekers met jarenlange ervaring. Profiteer van hun inzichten, praktische tips en gepersonaliseerde feedback om snel vooruitgang te boeken.
 • Bewezen Expertise:
  Great Communicators beschikt over jarenlange expertise op het gebied van presentatietrainingen en storytelling. Onze cursussen worden geleid door ervaren professionals die weten hoe ze impactvol kunnen communiceren.
 • Diverse presentatiecursussen:
  Of je nu je presentatievaardigheden wilt verbeteren, storytelling cursus wilt volgen of krachtige executive presentaties wilt geven, bij Great Communicators vind je diverse trainingsprogramma's die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Zij gingen je voor:

vimeo-video-thumbnail

Ja, ik pak het podium

Ben je overtuigd? Schrijf je in!
Wij zorgen ervoor dat je zonder podiumvrees de microfoon pakt.

Waarom Kiezen voor Great Communicators?

Kies Great Communicators voor een zelfverzekerde, resultaatgerichte, professionele en toegankelijke benadering. Onze motiverende aanpak en focus op persoonlijke ontwikkeling maken ons de ideale keuze voor sprekers op elk niveau. Zet de stap naar impactvol spreken en schrijf je in voor een cursus bij Great Communicators!

emmily-homepage

Welke presentatie cursus past bij jou?

Bij Great Communicators hebben we een breed scala aan cursussen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu je algemene spreekvaardigheid wilt verbeteren, specifieke technieken wilt leren zoals storytelling, of gerichte training nodig hebt voor bijvoorbeeld teampresentaties, we hebben de juiste cursus voor jou. Hier is een overzicht van onze populaire presentatiecursussen:

Tijdens de masterclass presenteren leer je in een paar uur een aantal basisprincipes van public speaking.

Tijdens deze eenjarige presentatietraining leer je ontspannen spreken voor een groep met een krachtig, memorabel verhaal.

Tijdens deze vierdaagse presentatiecursus staat centraal hoe jij meer impact kunt maken als spreken.

Volg een incompany presentatie cursus voor uw hele team en leer krachtig en helder communiceren.

Tijdens de training storytelling dagen we je uit om jouw verhaal tot leven te wekken en vol betekenis te vertellen, zodat je echt impact maakt.

In deze training leer je impactvol verhalen vertellen. Leer jouw persoonlijke verhaal vertellen waar iedereen zich in herkent en wat iedereen bijblijft.

This course teaches your everything you need to know to become an impactful speaker.

Presentatiecoaching voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken.

Leer professioneel om te gaan met pers. Leer, naast gesprektechnieken, hoe journalisten denken en te werk gaan.

We helpen jou en je team impact maken door je de skills te geven om in online pitches, presentaties en meetings de ander te raken en inspireren.

Tijdens onze pitch training leer jij een pakkende pitch creëren, zodat je altijd de perfecte pitch op zak hebt om een ander te overtuigen.

Onze Methodiek

Great Communicators hanteert de Impact methodiek, gericht op drie niveaus:

 1. Performance: Essentiële sprekersvaardigheden, van storytelling tot geavanceerde technieken.
 2. Psychology: Verander de interne dialoog van negatief naar positief door belemmerende overtuigingen aan te pakken.
 3. Presence: Streven naar onwrikbaar zelfvertrouwen, zichtbaar in connectie met het publiek en bevlogenheid.

Deze methodiek biedt niet alleen trucjes, maar resulteert in een wezenlijke transformatie van spreekvaardigheid en zelfpresentatie.

Voor wie is een presentatie cursus?

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde spreker, onze cursussen zijn geschikt voor alle niveaus. Ontdek hoe een presentatietraining jouw communicatieve vaardigheden naar nieuwe hoogten kan brengen en schrijf je vandaag nog in.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo