Opleidingen

Bekijk hier ons opleidingsaanbod op het gebied van spreken en storytelling

 

Over de opleidingen

Spreken voor groepen is wat ons betreft een snelkookpan voor persoonlijke groei. Verbale en non-verbale communicatie, angsten, overtuigingen: je komt jezelf op verschillende manieren tegen wanneer je spreekt voor een groep. Overtuigende communicatie maakt het verschil. Wij trainen onder anderen de sprekers van TEDx, maar ook managers, ondernemers, leraren, consultants en politici.

Nieuwsgierig? Kom eens naar een workshop en maak kennis met ons en onze werkwijze.

GC-L1005423-Edit

Powercourse Spreken met Impact

Aan een selecte groep professionals bieden we een versnelde variant van onze opleiding Spreken met Impact: Powercourse Spreken met Impact. Dit is de opleiding geconcentreerd in 2 x twee dagen met overnachting, zodat je met je complete focus hier kan zijn.

Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je performance, verhaal & presence on stage. Je bent in het gezelschap van maximaal 10 professionals van hetzelfde kaliber en ambitie.

Wil je meer weten over deze opleiding? Kijk dan hier.

Great Communicators by Joyce Goverde
Wil je de sfeer proeven en kennis maken met onze opleidingen Spreken met Impact of Go Storytelling? Kom dan naar één van de workshops in Amsterdam! Wij geloven dat mensen enorm snel groeien als je ze krachtiger en helderder leert communiceren. Onze trainingen gaan daarom altijd over krachtige communicatie. Dit is vaak de communicatie met de ander, maar ook de communicatie met jezelf.