Online presentatie­trainingen

Leer impactvol presenteren met je team

Online presentatietrainingen voor teams

We gaan uitdagende tijden door met z'n allen. In deze nieuwe situatie wordt er meer beroep gedaan op onze communicatieve vaardigheden. Nu worden de personen die anderen kunnen raken met hun communicatie nog zichtbaarder en belangrijker. Want mensen willen - nu meer dan ooit - worden meegenomen, gekalmeerd, overtuigd en geïnspireerd door krachtige persoonlijkheden die richting durven geven.

We helpen jou en je team impact maken onder deze uitdagende en nieuwe omstandigheden, door je de skills te geven om in online pitches, presentaties en meetings de ander te raken en inspireren. We leren je nog beter waarnemen zodat je ook online de dialoog opzoekt en niet teveel zendt.

We leren jou en je team:

  • Hoe je jezelf en je bedrijf binnen één minuut krachtig neerzet
  • Hoe je afstemt op je publiek in een online setting
  • Hoe je inspirerend overkomt en je charisma vergroot
2019_09_09Atleetfabriek0642_WEB

Stap 2. Online presence

In de tweede training leren we je de essentie van een krachtige, charismatische online presence. We verschuiven onze aandacht van de inhoud naar de kwaliteiten van jou als spreker. Veel mensen denken dat charisma en zelfvertrouwen in communicatie iets is wat je simpelweg hebt of niet. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid stellen dat met onze methodiek het zelfvertrouwen en charisma van iedereen kan groeien. Wij hebben hiervoor een aantal bouwstenen gedefinieerd die samen een solide basis zijn voor jouw online presence. In deze training leer je hoe je bewust kunt sturen met je eerste indruk, omdat we hier de blauwdruk zien van jouw non-verbale communicatie.

In deze training leer je hoe je jouw verbale en non-verbale communicatie inzet, zodat je in iedere situatie je krachtigste “visitekaartje” achterlaat.

Online meetings

Extra ondersteuning: online coaching

Het online Great Communicators traject kan gecombineerd worden met persoonlijke coachingsessies. In deze sessies ga je één-op-één of één-op-twee aan de slag. Of dit nu is met hulp bij crisiscommunicatie, de content van je verhaal, je online presence of het creëren van meer mentale weerbaarheid. Voor een goed resultaat raden wij drie sessies aan. Deze vinden online plaats in een vertrouwelijke setting.

Klik hier voor meer informatie over online coaching.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.