Go Storytelling!

Transformeer content naar een goed verhaal

Wat maakt een goed verhaal?

Als je kijkt naar de meest overtuigende visies, geweldige speeches en briljante ideeën, dan zijn deze allemaal verpakt in een goed verhaal. Storytelling: of het nu om feiten, data of ervaringen gaat, het vertellen van een goed verhaal dwingt je op zoek te gaan naar samenhang en betekenis. Dat kom je bij ons doen!

Verhalen vol betekenis
Met Storytelling blaas je leven in je presentatie, visie, idee, strategie of inzicht. Een goed verhaal schetst immers een concreet beeld van de situatie, waardoor het binnenkomt bij je publiek. Hoe echter en menselijker, hoe meer herkenning en verbinding: hoe groter de impact! Met de opleiding ‘Go Storytelling’ dagen we je uit om jouw verhaal tot leven te wekken en vol betekenis te kunnen vertellen, zodat je écht impact maakt.

Lees verder


Wat leer je?
Met deze opleiding leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het vertellen van een goed verhaal. We werken daarbij o.a met de ‘Reis van de Held’ methodiek. Een wijze van storytelling, opgebouwd rond een held die tegenslagen tegenkomt en een transitie doormaakt. In (zakelijke) presentaties, speeches en veranderingstrajecten zijn deze technieken fantastisch in te zetten. Je ontrafelt de succesformule en past hem toe!

Tijdens deze opleiding ga je actief aan de slag met jouw ‘story’. Je past alle storytelling technieken en -inzichten toe, en gaat naar huis met een compleet verhaal. Jouw eigen pitch of speech, plus het zelfvertrouwen om het in de wereld te zetten.

Inklappen

 

Opbouw programma

In de opleiding leer je de fijne kneepjes van het verhalen vertellen. Door middel van theorie, oefeningen, (huiswerk)opdrachten en visualisatie-oefeningen is het eindresultaat van deze opleiding: jouw eigen echte virtuoze verhaal dat je direct kunt in zetten in speeches en presentaties.

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Kan ik eerst kennis maken?

Zeker! Je kan kennis met ons maken tijdens de workshop avond van Go Storytelling. 

“Van fobie naar lol hebben.”
~ Sander de Casparis, Directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar tot waar ik nu ben: lol hebben in het spreken voor groepen!"

“Het heeft mij geweldig geholpen”
~ Claire Boonstra, onderwijsvernieuwer

"Great Communicators heeft mij op meerdere momenten geweldig geholpen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan werkelijk iedereen aanbevelen om met behulp van Great Communicators je verhaal te versterken, verdiepen en nóg beter te maken."

“Ik heb plezier gekregen in spreken.”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

Voor wie

In de opleiding kan je aan de slag met:

  • Een inspirerend leiderschapsverhaal
  • Een sterk product- of merkverhaal
  • Een authentiek verhaal over jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een krachtig bedrijfsverhaal of bevlogen visie

In het programma ligt de focus niet zozeer op jou als spreker, maar op het verhaal wat je vertelt.

Investering

Om mensen kennis te laten maken met onze werkwijze willen we onze opleidingen graag toegankelijk houden. Wij kiezen er daarom voor om de opleiding Go Storytelling aan te bieden voor € 1.490,- (ex.btw, incl. lunch en consumpties).

Waarom werkt het?

Ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het echte verhaal achter die persoon, het bedrijf of het product ons ten diepste aanspreekt. Mooi verzonnen marketingverhalen werken daarbij niet. Alleen met het echte verhaal kun je werkelijk verbinding maken met je publiek.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de opleiding. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Factuurgegevens

Data opleiding

Lopende opleiding

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach

Leander kent de zoektocht hoe je op het podium jezelf kan blijven maar al te goed; als acteur en dagvoorzitter heeft hij talloze uren op het toneel gestaan. 

Lees verder

Hij is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Ook vanuit dát perspectief ziet hij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Leander weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen