Go Storytelling

Transformeer content naar een goed verhaal

 

Wat maakt een goed verhaal?

Als je kijkt naar de meest overtuigende visies, geweldige speeches en briljante ideeën, dan zijn deze allemaal verpakt in een goed verhaal. Storytelling: of het nu om feiten, data of ervaringen gaat, het vertellen van een goed verhaal dwingt je op zoek te gaan naar samenhang en betekenis. Dat kom je bij ons doen!

Verhalen vol betekenis

Met Storytelling blaas je leven in je presentatie, visie, idee, strategie of inzicht. Een goed verhaal schetst immers een concreet beeld van de situatie, waardoor het binnenkomt bij je publiek. Hoe echter en menselijker, hoe meer herkenning en verbinding: hoe groter de impact! Met de opleiding Go Storytelling dagen we je uit om jouw verhaal tot leven te wekken en vol betekenis te kunnen vertellen, zodat je écht impact maakt.

Lees verder


Wat leer je?

Met deze opleiding leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het vertellen van een goed verhaal. We werken daarbij o.a met de ‘Reis van de Held’ methodiek. Een wijze van storytelling, opgebouwd rond een held die tegenslagen tegenkomt en een transitie doormaakt. In (zakelijke) presentaties, speeches en veranderingstrajecten zijn deze technieken fantastisch in te zetten. Je ontrafelt de succesformule en past hem toe!

Tijdens deze opleiding ga je actief aan de slag met jouw ‘story’. Je past alle storytelling technieken en -inzichten toe, en gaat naar huis met een compleet verhaal. Jouw eigen pitch of speech, plus het zelfvertrouwen om het in de wereld te zetten.

Inklappen

 

Opbouw programma

In de opleiding leer je de fijne kneepjes van het verhalen vertellen. Door middel van theorie, oefeningen, (huiswerk)opdrachten en visualisatie-oefeningen is het eindresultaat van deze opleiding: jouw eigen, echte, virtuoze verhaal dat je direct kunt inzetten voor speeches en presentaties.

NB. Aanwezigheid bij alle blokken is essentieel voor het succesvol volbrengen van de opleiding.

Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Het Jaarprogramma

Haal de Great Communicator in jezelf naar boven: leer impact maken én een goed verhaal vertellen met het Jaarprogramma.

“Een opleiding met Impact!”
~ Dick Glastra van Loon, directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

Wat levert het op

In de opleiding ga je aan de slag met:

  • Een inspirerend leiderschapsverhaal met visie
  • Een sterk product-, merk- of bedrijfsverhaal
  • Het vermogen om snel en makkelijk verhalen te vertellen

In het programma ligt de focus niet zozeer op jou als spreker, maar op het verhaal dat je vertelt.

Investering

De investering voor de opleiding Go Storytelling is € 1.950 (ex.btw)

Waarom werkt het?

Ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het echte verhaal achter die persoon, het bedrijf of het product ons ten diepste aanspreekt. Mooi verzonnen marketingverhalen werken daarbij niet. Alleen met het echte verhaal kun je werkelijk verbinding maken met je publiek.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de opleiding Go Storytelling. Heb je nog vragen of wil je advies over welke opleiding voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Data Go Storytelling

Lopende opleidingen

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach

Fleur brengt je terug bij je eigen verhaal. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek. Haar focus ligt op het vrijmaken van jouw unieke spreekkracht.

Lees verder

Fleur is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Vanuit dat perspectief ziet zij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Ze weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen