Voor een goede voorbereiding van jouw speech: download onze vragenlijst.

Joni Bais
08 apr 2015

Hoe kun je nu het best starten met het schrijven van een speech (of maken van een presentatie)?

In trainingen en coachingen starten wij altijd met het voor ogen houden van het eindresultaat. Hoe verlaat je publiek de zaal? Wat voelen ze? Wat denken ze? En vooral, wat gaan ze doen na jouw verhaal te hebben aangehoord?

Omdat dit in het maakproces veel richting geeft, maar ook bezieling aan je verhaal, heb ik samen met Hans Busstra (speechwriter & documentairemaker bij o.a. Tegenlicht) een vragenlijst opgesteld die je hierbij helpt. We gebruiken deze zelf altijd bij het maken van speeches. Hans als speechwriter en ik als sprekerscoach helpen sprekers om helder te krijgen wat ze nu eigenlijk willen bereiken met hun verhaal.

Aangezien we denken dat jullie er ook iets aan hebben, zetten we bij dezen de vragenlijst online, die je gratis kunt downloaden!

En ook een leuk nieuwtje: sinds kort werken we dus samen met speechwriter Hans. Een intens traject waarin hij je speech schrijftin een nauwe samenwerking met jou. Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met ons.

Joni is de hoofdtrainer van de opleiding Spreken met Impact en geeft verschillende trainingen en workshops. Wil je een keer kennismaken met haar werkwijze? Kom dan eens naar een workshop Spreken met Impact!