Sprekerscoaching

TED waardig presenteren en pitchen met individuele coaching

Individuele Sprekerscoaching

Individuele coaching is geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken, vanaf de start opbouwen of willen werken aan een specifiek thema waar ze tegen aan lopen.

Toon meer

Denk hierbij aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

Daarnaast is de individuele coaching ook bedoeld voor sprekers die willen excelleren op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld mentale voorbereiding, storytelling, stem of non-verbale communicatie.

De één-op-één coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coaching kunnen we bepalen hoeveel sessies iemand nodig heeft. Normaliter tussen de 1 en de 6 sessies, afhankelijk van de leerdoelen van de spreker.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Last Minute Coaching

Vaak krijgen we een aanvraag van een spreker die op zeer korte termijn een grote presentatie moet geven. Hulp is dan nodig bij de inhoudelijke en mentale voorbereiding. Met Last Minute coaching bieden wij sprekerscoaching op zeer korte termijn.

Toon meer

We werken aan verhaallijn, presentatie skills en mentale voorbereiding. Dit alles om meer impact te maken met je presentatie en zelfverzekerd het podium te pakken.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Onze methodiek

Bij veel presentatiecoachingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om je beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen dieper. Spreken met impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt hoe krachtiger je boodschap wordt. Je Psychology onder de loep nemen en je Presence vergroten, horen daarbij.

cirkel-performance-psychology-presence-great-communicators

Performance

Alle skills die je kunt leren om het vak eigen te maken: storytelling, stemgebruik, ademhaling,  lichaamshouding, maar ook meer advanced skills voor de ervaren trainer.

Psychology

Hoe denk je over jezelf, je publiek en je onderwerp? En zijn deze onderwerpen ‘vrij’ of zitten hier nog blokkades op. Onze coaches zijn op diverse manieren opgeleid en kunnen je helpen om deze overtuigingen te doorbreken of juist te versterken met mentale strategieën.

Presence

Connectie met je publiek. Passie over je onderwerp. Je staat boven je stof. Als dit allemaal klopt, zul je merken dat je ‘presence’ vergroot. Je bent meer en meer jezelf en in het moment. Met specifieke interventies kunnen we hieraan werken tijdens de coaching.

“Coaching prior to TEDxAMS: phenomenal!”
~ David Allen, Bestseller auteur “Getting Things Done”.

"I have decades of experience in public speaking, but I have to say the three coaching sessions I had with Joni Bais prior to my TEDx Amsterdam presentation were phenomenal! She's a real pro, and has added significantly to my awareness of great presentations.”

Een aanrader voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft!
~ Marije Fris, Sprekers Coach

Go Storytelling! is een aanrader voor iedereen die een verhaal te vertellen heeft. Groot of klein, persoonlijk of zakelijk, Leander en Katinka weten feilloos de beste schrijver uit alle deelnemers te halen. Er was een goede balans tussen informatief en entertaining.

“Een opleiding met Impact!
~ Dick Glastra van Loon, Directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"