Skip to content

Sprekerscoaching

TED-waardig presenteren en pitchen met individuele coaching

Individuele Sprekerscoaching

Individuele coaching is geschikt voor sprekers die aan een specifieke presentatie of pitch willen werken, vanaf de start opbouwen of willen werken aan een specifiek thema waar ze tegen aan lopen.

Toon meer

Denk hierbij aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

Daarnaast is de individuele coaching ook bedoeld voor sprekers die willen excelleren op een bepaald gebied, zoals bijvoorbeeld mentale voorbereiding, storytelling, stem of non-verbale communicatie.

De één-op-één coaching is zowel geschikt voor beginnende als ervaren sprekers. Tijdens de eerste coaching kunnen we bepalen hoeveel sessies iemand nodig heeft. Normaliter tussen de 1 en de 6 sessies, afhankelijk van de leerdoelen van de spreker.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Last Minute Coaching

Vaak krijgen we een aanvraag van een spreker die op zeer korte termijn een grote presentatie moet geven. Hulp is dan nodig bij de inhoudelijke en mentale voorbereiding. Met Last Minute coaching bieden wij sprekerscoaching op zeer korte termijn.

Toon meer

We werken aan verhaallijn, presentatie skills en mentale voorbereiding. Dit alles om meer impact te maken met je presentatie en zelfverzekerd het podium te pakken.

Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak.

Toon minder

Onze methodiek

Bij veel presentatiecoachingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om jezelf beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen dieper. Spreken met impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap wordt. Je psychology onder de loep nemen en je presence vergroten, horen daarbij.

cirkel-performance-psychology-presence-great-communicators

Performance

Hieronder verstaan wij alle skills die je kunt leren om het vak eigen te maken: storytelling, stemgebruik, ademhaling en  lichaamshouding. Maar ook advanced skills voor ervaren sprekers.

Psychology

Psychology gaat over: Hoe denk je over jezelf, je publiek en je onderwerp? En zijn deze onderwerpen "vrij" of zitten hier nog blokkades op? Onze coaches zijn op diverse manieren opgeleid en kunnen je helpen om deze overtuigingen te doorbreken of juist te versterken met mentale strategieën.

Presence

Hieronder valt de connectie met je publiek, je passie over het onderwerp en of je boven je stof staat. Als dit allemaal klopt, zul je merken dat je presence vergroot. Je bent meer en meer jezelf en in het moment. Met specifieke interventies kunnen we hieraan werken tijdens de coachingsessies.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

“Coaching for TEDxAMS: Phenomenal!”
~ David Allen, bestseller auteur ‘Getting Things Done’

"I have decades of experience in public speaking, but I have to say the three coaching sessions I had with Joni Bais prior to my TEDx Amsterdam presentation were phenomenal! She's a real pro, and has added significantly to my awareness of great presentations.”

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

Scroll To Top