Powercourse Spreken met Impact

Spreken met Impact in vier intensieve dagen

Leer meer impact maken

Twee keer per jaar bieden we aan een selecte groep professionals een versnelde variant van onze opleiding Spreken met Impact aan: Powercourse Spreken met Impact. Dit is de opleiding geconcentreerd in 2 x twee dagen met overnachting, zodat je met je complete focus hier kan zijn. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je performance, verhaal & presence on stage. Je bent in het gezelschap van maximaal 10 professionals van hetzelfde kaliber en ambitie.

Lees verder

Wat kun je verwachten?

Naast hele concrete theorieën uit de marketing, om bijvoorbeeld de kracht van je verhaal te versterken, werken we met meditatie, visualisatie technieken en interventies uit systemisch werk. Dit zijn methodieken die wat minder cognitief zijn, maar wel zo krachtig en concreet dat er duurzame verschillen direct voelbaar zijn. Menig TEDx spreker, politici en ondernemer is je voorgegaan. Mocht je meer willen weten over de methodieken en manier van werken dan kunnen de trainers je hier voorafgaand meer over vertellen.

Meer weten? Joni neemt je in deze blog mee in de kunst van razendsnel groeien als spreker.

Inklappen

Opbouw programma

In de vierdaagse powercourse Spreken met Impact staat centraal hoe je meer impact maakt als spreker. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We richten ons op jouw performance (skills van een great communicator) jouw psychology (een heldere state of mind, zonder beperkende gedachten) en jouw presence (hoe kun jij je vrijer voelen en de meeste impact maken?) We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd.

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Rugzak vol vaardigheden en kennis.”
~ Pom Zwart

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd.
Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten. "

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Van fobie naar lol hebben.”
~ Sander de Casparis, Directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar tot waar ik nu ben: lol hebben in het spreken voor groepen!"

Voor wie

Inmiddels hebben we al meer dan 30 groepen opgeleid tot spreker en gaat alweer de 5e jaargang in van onze opleiding. Toch is er een gedeelte van onze klanten dat het te druk heeft, te veel reist en daardoor niet in staat is om de 8 dagdelen Spreken met Impact te volgen. Wellicht herken jij jezelf hierin, terwijl je wel stappen zou willen maken om krachtiger te communiceren.

Investering

De opleiding is inclusief twee persoonlijke coachingsessies. Zo kun je nog meer uit de opleiding halen en samen met je eigen coach werken aan jouw persoonlijke doelen.

Powercourse (4 dagen)   € 2.830,-
Coachingsessies              € 1.100,-
Overnachting                   € 350,-

Totaal                              € 4.280                

Details

De training vindt plaats op de mooie locatie Samaya (een oud klooster in omgeving Utrecht) en Landgoed de Horst. Tussen de dagen overnacht je op locatie en optioneel kun je een extra nacht voorafgaand aan de training boeken. Tijdens je verblijf wordt er voor ontbijt, lunch en een heerlijk diner gezorgd.

Direct inschrijven

Voor deze opleiding is er een telefonische intake, na inschrijving nemen we hiervoor contact met je op.

Factuurgegevens

Data opleiding

Lopende opleidingen

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is directeur van Great Communicators. Verhalenbevrijder is het woord dat haar het beste past.

Lees verder

Met een achtergrond als filmmaker heeft Joni niet alleen oog voor de perfecte vorm, maar weet ze ook razendsnel tot de kern van een verhaal te komen. Met haar sterke intuïtie en scherpe analyses speurt ze blokkades op en lukt het haar keer op keer een verhaal te bevrijden.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is van huis uit econoom en werkt al meer dan 15 jaar in het communicatievak.

Lees verder

Eerst als marketeer en consultant, daarna als trainer en coach. Ze is specialist in persoonlijk leiderschap, effectiviteit en spreken met impact. Haar kracht is om complexe materie te vertalen in praktische en concrete technieken, die je direct kunt toepassen. Belangrijk criterium? Dat het werkt!

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva is een doortastende sprekerscoach en is gespecialiseerd in non-verbale communicatie.

Lees verder

Met een professionele oorsprong in het theater is zij vooral gericht op lichaamstaal en emotie. In het team hebben we een aantal coaches die ook een andere taal excellent beheersen: Eva is opgegroeid in Berlijn, dus kan je helpen bij je Duitse uitspraak van je speech. Ook coacht Eva Duitse sprekers over de skype, die een Duitse, Engelse of Nederlandse speech voorbereiden. Hiernaast is ze de vaste sprekerscoach bij onze sprekerscommunity.

Inklappen