Eva Wilms

Public Speaking Coach
Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio. Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Great Communicators online presentatietrainingen voor teams en individuen

Zo blijf jij ‘in tune’ met je publiek!

Als spreker wil je je stemgebruik zo trainen dat je deze kunt aanpassen aan elke situatie én op zo’n manier dat de luisteraar je zonder moeite kunt verstaan.

Lees meer

Stemtips voor sprekers!

“Could you please speak up?” hoor ik de spreker herhaaldelijk vragen aan de zaal tijdens de groepsdiscussie. Zonder moeite en zonder microfoon vulde zij de ruimte met haar stem. Voor de deelnemers blijkbaar een moeilijke opdracht. In een zaal met zo’n 70 mensen is het lastig om jezelf verstaanbaar te maken.

Lees meer

Wat is jouw ‘echte’ stem?

Wat is jouw ‘echte’ stem?

Een vriendin van mij belde laatst haar huisarts voor een recept. De assistente vroeg haar naar de klachten en ze antwoordde met: “Ik heb volgens mij last van een blaasontsteking.” De assistente viel even stil en concludeerde vervolgens: “Wat vreemd, een blaasontsteking komt bij mannen bijna nooit voor…”

Lees meer