speechwriting

Stuk voor stuk hebben onze trainers een andere achtergrond en expertise. Zo kom je bij ons ondernemers, acteurs, schrijvers, filmmakers en marketeers tegen. Doordat iedereen nog een ander vak beoefent, blijft ons team scherp en fris. In elke presentatieblog geeft een trainer vanuit zijn/haar vakgebied handige tips en tools waar je echt wat aan hebt. Onze favoriete presentatieblog van dit moment is de presentatieblog van Katinka Toet over pitchen.

Zet je je verhaal op papier? Stap niet in deze 4 valkuilen!

Wellicht is het je al overkomen of ligt het op de loer: HET moment waarop je gevraagd wordt om je…

Lees meer

Laat Facebook je geen slechte verhalen vertellen, speech zelf!

Laatst vatte Google ongevraagd mijn stedentrip naar Londen samen op basis van geotags van mijn mobiel. Het was een heel slecht verhaal: ‘Je kwam aan op Heathrow, dronk koffie bij de Starbucks en toen was je ineens weer op Schiphol’. En Facebook memoreerde onlangs ‘mijn 2015’ in een persoonlijk filmpje voor me: ‘Je zat op het terras, er waren mooie zonsondergangen, maar ook wat natte sneeuw en natuurlijk was er die gekke bek die je op 8 september trok en die kat die grappig viel.’ Wat een karig jaar.

Lees meer

Voor een goede voorbereiding van jouw speech: download onze vragenlijst.

Hoe kun je nu het best starten met het schrijven van een speech (of maken van een presentatie)?

In trainingen en coachingen starten wij altijd met het voor ogen houden van het eindresultaat. Hoe verlaat je publiek de zaal? Wat voelen ze? Wat denken ze? En vooral, wat gaan ze doen na jouw verhaal te hebben aangehoord?

Lees meer
Online coaching

Moeiteloos je speech onthouden!

Ik ben altijd al gefascineerd geweest van de kracht van het onderbewustzijn. Het deel van je hersenen dat het grootste gedeelte van je gedrag, focus en gedachten bepaalt.

Lees meer