Presentatietraining voor executives

Groei razendsnel als spreker tijdens deze vierdaagse training

Ben jij een ervaren spreker en wil je verder groeien? Of spreek je vaak voor groepen omdat je een functie hebt die dit vereist, maar voel je je niet zeker over wat je doet?

In onze vierdaagse presentatietraining Powercourse staat centraal hoe jij meer impact kunt maken als spreker. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie en spreekoefeningen. We richten ons op jouw performance: je leert de skills van een great communicator toe te passen. Tevens gaan we aan de slag met je psychology: hoe creëer je een heldere state of mind zonder beperkende gedachten? Ook besteden we veel aandacht aan jouw presence: hoe kun jij je vrijer voelen voor een groep en de meeste impact maken?
Je bent in gezelschap van maximaal negen andere professionals van hetzelfde kaliber en met dezelfde ambitie. We gaan actief aan de slag. Je stapt uit je comfortzone, waardoor je razendsnel groeit in spreken in het openbaar. We werken onder andere aan lichaamshouding, stemgebruik, verbale en non-verbale communicatie, maar ook aan je verhaal. En, heel belangrijk: de voorbereiding.

Naast de trainingsdagen krijg je extra ondersteuning in de vorm van individuele coachingsessies. Je gaat een-op-een aan de slag met jouw persoonlijke coach om te werken aan de door jou gestelde doelen.

Wat levert het op?

Naast concrete theorieën uit de marketing, om bijvoorbeeld de kracht van je verhaal te versterken, werken we ook met meditatie, visualisatie-technieken en interventies uit systemisch werk. Dit zijn methodieken die wat minder cognitief zijn, maar wel zo krachtig en concreet dat er duurzame verschillen optreden in jouw manier van spreken voor een groep of publiek.

Na het volgen van de Powercourse:

  • zet je krachtige presentaties neer die impact maken;
  • kun je jezelf mentaal en emotioneel op de juiste manier voorbereiden;
  • til je elke presentatie naar een hoger niveau.

Lees meer over de methodiek achter deze presentatietraining

Neem het niet van ons aan maar van hen

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur
Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

This training inspired me
~ Miriam Melchers, letsplantahead.com

"I wanted to speak in public about my international career. But this training inspired me to talk about something very important to me personally: a plant-based lifestyle. I started my own company. And this is just the beginning!"

“Ik ben los van belemmeringen”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“Coaching gave me courage”
~ Alaeddin Janid, Founder of Foundation Happy Caravan, Middle East

"I was coached prior to my TEDx speech in Prague. It was one of the best professional meetings/trainings I have had in my life! I left feeling more confident and proud of the story I was about to share. I am forever grateful to Great Communicators for giving me the courage, clarity and confidence I needed to proudly share my story!"

Programma

De presentatietraining Powercourse duurt tweemaal twee aaneengesloten dagen,  inclusief overnachting. Omdat je bewust even uit je dagelijkse omgeving stapt, kun jij je compleet focussen op de training. Daarbij wordt deze training ondersteund door individuele coachingsessies, waarvan er tenminste één tussentijds ingepland wordt. Je zult ervaren dat je hierdoor maximaal groeit als spreker.
De groep is niet groter dan tien deelnemers en wordt begeleid door twee vakkundige trainers.

Bij een kleine groep wordt de training door één trainer gegeven.

Voor wie

Spreek jij vaak voor groepen en wil je in korte tijd verder groeien? Of ben jij een professioneel spreker die uitgedaagd wil worden om nog beter te worden? Of spreek jij vaak werknemers toe en heb je het idee dat jouw boodschap niet helemaal aankomt? Dan is de Powercourse geschikt voor jou.
Tijdens dit intensieve traject focus je steeds twee volle dagen op de training, waardoor je maximaal groeit. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je prestaties en presentaties.

Investering

Je kunt kiezen uit twee pakketten: het Basispakket met twee individuele coachingsessies of de Upgrade, waarmee je maar liefst vijf coachingsessies hebt.

Basispakket
Powercourse, 4 dagen      € 3.350
Twee coachingsessies      € 1.100
Totaal                                   € 4.450*  

Upgrade
Powercourse, 4 dagen      € 3.350
Vijf coachingsessies           € 2.750
Totaal                                   € 6.100*

* Exclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner à € 200 per overnachting.
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Locatie

De opleiding vindt plaats op één van onderstaande locaties:

  • Het kloosterhotel Samaya, vlakbij Utrecht.
  • Great Spaces, onze eigen trainingslocatie in Amsterdam.

Tussen de trainingsdagen overnacht je op (of dichtbij) de locatie. Optioneel kun je een extra nacht boeken voorafgaand aan de training. Tijdens je verblijf wordt er voor ontbijt, lunch, drankjes en een heerlijk diner gezorgd.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Powercourse. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
NB. Voor deze opleiding is er een telefonische intake. Na inschrijving nemen wij hiervoor contact met je op.

  • Business details

Data Powercourse Spreken met Impact

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
Nike-Logo

Over de trainers

 

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is samen met Bas mede-oprichter van Great Communicators en een absolute expert op het gebied van public speaking. 

Lees verder

De door haar ontwikkelde interventies halen bij elke spreker meer presence naar boven. Public speaking heeft ze hiermee in Nederland op een geheel nieuwe manier op de kaart gezet. Joni is een echte verhalenbevrijder. Met haar vlijmscherpe observatievermogen en sterke intuïtie speurt ze blokkades op en baant ze de weg vrij waardoor jij als spreker maximaal kan groeien in performance en in presence. Joni heeft met menig TEDx-spreker, captain of industry en politicus gewerkt. Ze is doortastend en komt dichtbij, en laat geen kans onbenut om de beste spreker in je naar boven te halen.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. 

Lees verder

En des te meer impact je maakt. Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ze is praktisch en gedreven, en met haar liefdevolle doch scherpe blik gaat Julika met je aan de slag om je performance en verhaal naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Hoe? Door je je vrij te laten voelen op het podium. Want dan wordt alles leuker om te doen, én leuker om naar te kijken. Julika is door de wol geverfd. Sinds haar studie aan de Kleinkunstacademie staat ze met succes op het toneel als actrice in haar eigen solovoorstellingen. Daarnaast is ze presentatrice en dagvoorzitter

Inklappen