Presentatietraining voor professionals

Spreken met Impact

Wil jij ontspannen spreken voor een groep mensen, met een krachtig verhaal dat daadwerkelijk onthouden wordt?

Wil je geen stress meer ervaren vlak voor of tijdens je presentatie? Wil je weten hoe je de wetten van storytelling inzet om van ieder onderwerp - hoe saai, abstract of kil - een goed verhaal te maken? Wil je leren hoe je jezelf echt goed voorbereidt op een performance? Wil je veel waardevolle tips en inzichten krijgen die de beste spreker in jou naar boven halen? Wil je actief aan de slag samen met een kleine groep professionals die dezelfde ambities hebben? Tijdens onze eenjarige presentatietraining Spreken met Impact leren we jou al het bovenstaande, en meer.

Deze eenjarige presentatietraining Spreken met Impact bestaat uit drie elementen die elkaar aanvullen en versterken:

Lees verder

Module I Spreken met Impact

Tijdens module één van de training leer je hoe jij een betere spreker wordt en geven wij je de skills en tools om impact te maken met je presentaties. Je leert hoe jij helemaal jezelf kunt zijn en krachtig overkomt op een groep. Hoe jij je boodschap authentiek en helder overbrengt. Hoe je je optimaal voorbereidt op een presentatie en hoe je de stress omzet in focus vlak van te voren. Daarnaast leer je hoe je jouw stem en je lichaamshouding inzet om meer impact te maken. We besteden ook aandacht aan de opbouw van een goed verhaal.

Het is ook mogelijk om alleen module I te volgen. De investering hiervoor bedraagt € 2.800,- excl BTW. inclusief twee individuele coachingsessies. Klik hier om je in te schrijven voor halfjarig opleiding Spreken met Impact. 

Module ll Go Storytelling

In module twee focussen we op de inhoud van verhalen. Je leert de fijne kneepjes van goede verhalen vertellen en hoe je aan de hand van storytelling een saai of abstract onderwerp tot leven wekt. Tevens ga je onder begeleiding van de trainers een persoonlijk verhaal schrijven dat leeft, raakt, impact maakt en herkenbaar is voor iedereen. Dit verhaal vormt voortaan de basis voor elke presentatie je gaat geven.

Het is ook mogelijk om alleen module II te volgen. De investering bedraagt € 1.950,- excl BTW. Klik hier om je in te schrijven voor de halfjarig opleiding Go Storytelling. 

Een-op-een coaching

Om daadwerkelijk alles uit de training en uit jezelf te halen, word je een-op-een begeleid door een persoonlijke sprekerscoach. In vier sessies werk je met hem of haar aan specifieke leerdoelen die jij nog hebt, of aan een presentatie die je binnenkort gaat houden.

Inklappen

Wat levert het op?

Bij veel presentatietrainingen wordt de focus alleen gelegd op het stuk performance. Je leert tips en trucs om je beter uit te drukken. Dit is essentieel, maar wij gaan twee stappen verder. Spreken met Impact gaat namelijk over jouw identiteit. Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap wordt. Wij helpen je om jouw valkuilen te transformeren naar sterke punten. Daarnaast ga je aan de slag met het schrijven jouw persoonlijke verhaal, waar elke toehoorder zich in herkent en wat iedereen bij blijft. Dit verhaal is voortaan de basis van elke presentatie die je gaat geven.

Na het volgen van deze presentatietraining kun je:

  • Impact maken op ieder publiek met je presentaties
  • Een sterk verhaal opbouwen voor een product, merk of bedrijf
  • Stress voor een presentatie omzetten in focus

Daarnaast groei je als professional en als spreker, omdat je communicatieskills zijn verbeterd en je zelfverzekerd bent wanneer je spreekt voor een groep.

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur
Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach
Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Marije Fris
Marije
Public Speaking Coach
Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Kan ik eerst kennis maken?

Natuurlijk! Kom naar de workshop Spreken met Impact en krijg
een voorproefje van alles wat we je zullen leren.

“Rugzak vol vaardigheden en kennis”
~ Pom Zwart, event director Europe Nike

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd. Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten."

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

This training inspired me
~ Miriam Melchers, letsplantahead.com

"I wanted to speak in public about my international career. But this training inspired me to talk about something very important to me personally: a plant-based lifestyle. I started my own company. And this is just the beginning!"

Programma

De eenjarige presentatietraining Spreken met Impact is een krachtige mix van een uitgebreide public speaking training in combinatie met een persoonlijk coachingstraject. Tijdens de opleiding worden korte theorieblokken afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd. Er zitten steeds een aantal weken tussen de trainingsdagen, zodat tijd hebt om je geleerde skills meteen in de praktijk toe te passen. Telkens krijg je van ons een opdracht om te te motiveren de opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen. Op deze manier verander je je gedrag op een blijvende manier.

De eenjarige opleiding Spreken met Impact bestaat uit dertien blokken.

Module I

Tijdens module I (de eerste zeven blokken) ligt de focus op jou als spreker.

Module II

Tijdens module II (vanaf Blok 8) leren we je alle ins en outs over storytelling.

één-op-één coachingsessies

Daarnaast gaan wij de diepte in tijdens vier één-op-één coachingsessies van 1,5 uur per keer.

De groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers. Hierdoor kan iedere deelnemer maximaal groeien.

Wij raden aan op bij elk blok aanwezig te zijn om het maximale uit de opleiding en jezelf te halen.

Module I

Module II

Inschrijven

Schrijf je hier in voor het Jaarprogramma.
NB. We bellen iedere aanmelding voor een persoonlijk intakegesprek.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

  • Business details

Data

Het Jaarprogramma bestaat uit de opleidingen Spreken met Impact en Go Storytelling. Kijk voor alle startdata op de pagina's van die opleidingen.

Data Go Storytelling

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

Voor wie?

Is communicatie een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden? Wil jij leren hoe je meer impact maakt met je presentaties? En hoe je vol zelfvertrouwen voor een groep staat? Kun jij storytelling-technieken goed gebruiken om “kille” presentaties te transformeren naar een goed verhaal dat raakt? Dan is deze presentatietraining geschikt voor jou.

Investering

De investering voor de eenjarige presentatietraining Spreken met Impact is € 5.000,- excl. btw. Voor dit bedrag krijg jij maar liefst dertien leerzame en praktische trainingssessies en vier individuele coachingsessies van 1,5 uur per keer. Deze plan jij zelf in met jouw persoonlijke sprekerscoach.

Module I los volgen. De investering hiervoor bedraagt € 2.800,- excl. btw. inclusief twee individuele coachingsessies van 1,5 uur per keer.

Module II los volgen. De investering hiervoor bedraagt € 1.950,- excl. btw.

Niet helemaal zeker welke mogelijk het beste bij jou past? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Locatie

De opleiding vindt plaats op onze trainingslocatie Great Spaces aan de Commelinstraat 2 in Amsterdam. Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacks en een uitgebreide lunch.

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
unnamed

Over de trainers

 

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is directeur van Great Communicators. Verhalenbevrijder is het woord dat haar het beste past.

Lees verder

Met een achtergrond als filmmaker heeft Joni niet alleen oog voor de perfecte vorm, maar weet ze ook razendsnel tot de kern van een verhaal te komen. Met haar sterke intuïtie en scherpe analyses speurt ze blokkades op en lukt het haar keer op keer een verhaal te bevrijden.

Inklappen

Fleur Schiffelers
Fleur
Public Speaking Coach

Fleur brengt je terug bij je eigen verhaal. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek. Haar focus ligt op het vrijmaken van jouw unieke spreekkracht.

Lees verder

Fleur is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Vanuit dat perspectief ziet zij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Ze weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen

Marije Fris
Marije
Public Speaking Coach

Via politicologie, redactie van het Jeugdjournaal en onderwijs is Marije terechtgekomen in het trainersvak.

Lees verder

Vanuit haar ervaring weet Marije hoe belangrijk het is om is jouw boodschap af te stemmen op je doelgroep, of deze nu jong of oud is, corporate of informeel. Marije helpt je in concrete stappen naar een duidelijk én pakkend verhaal, waarbij jouw persoonlijke talent optimaal wordt ingezet.

Inklappen

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen