Bijzondere mensen

Joni Bais
31 jan 2017

De vraag die ik vaak krijg is… ‘Mag je alleen bij Great Communicators werken als je een vreemde en bijzondere naam hebt?’ Zo hebben we een Katinka, Julika, Joni, Leander, Stanneke Geerteke en een Ingebritt…

Nee hoor… lach ik dan. We hebben gelukkig ook een hoop gezellige ‘normale’ namen 😉

Waar we WEL op selecteren is dat we werken met experts die naast hun werk als trainer ook met een voet in de praktijk staan. Bijzondere dingen doen, ervaringen aangaan, waardoor ze rijker als trainer en coach worden, maar vooral als mens! Daarbij komen ze altijd op clubhuis Great Spaces met een mooi verhaal terug en zoals je weet: daar houden we van!

Hier een aantal ‘wistjedatjes’……

…Sven artistiek leider is van IMPRO Amsterdam, één van de grootste improvisatietheaterfestivals in Europa. En zelf ook de hele wereld afreist om impro te spelen in het buitenland?

…Leander een bijzonder project (Talkx) heeft opricht waar kinderen bijzondere verhalen vertellen voor volwassenen?

… Geerteke met Longship Films naar Portugal en Amerika is geweest om twee internationale speelfilms op te nemen?

…Ingebritt zichzelf regelmatig bloot geeft in strips op haar blog ‘Ik ben Poeslief’?

…Hans verschillende documentaires maakte, waaronder twee voor Tegenlicht ?

…Julika een mooi artikel schreef voor Happinez over olifanten in Thailand?

… Katinka altijd wil weten hoe het precies zit en daarom al een hele bibliotheek ‘persoonlijke ontwikkeling’ heeft verslonden en bij Byron Katie herself in de leer is geweest?

….Jaap expedities organiseert (alleen voor mannen) naar Noorwegen en Albanië? Zonder telefoons en camera’s?

…Ingebritt een opleiding heeft gedaan over paardenfluisteren en lichaamstaal. En daardoor ook extra oog heeft gekregen voor lichaamstaal bij sprekers?

… We jaloers zijn op Jaap omdat hij alleen maar aan het reizen is? En dat hij dit jaar de coach was op TEDxCuracao?

… Rosa meubels kan maken en een opleiding Interior Design volgt? En dat doet omdat ze altijd voelt hoeveel impact je omgeving op je heeft?

…Eva Wilms als stemcoach verbonden is aan de musical The Bodyguard?

…Joni dit jaar als hoofdtrainer de 15e editie start bij onze opleiding Spreken met Impact?

…Julika Art of Breathing weekenden organiseert bij ons in Great Spaces ?

…Bas ruim 15 jaar headhunter is geweest en idioot veel ervaring heeft opgedaan omdat hij ongeveer 2000 sollicitatiegesprekken heeft gevoerd.

… David samen met zijn vrouw het boek ‘Zet Jezelf Op De Kaart’ schreef ? En ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd zijn? 🙂

… David daarvoor het boek schreef ‘Amsterdam… The Essence’ waarvoor hij oa Job Cohen, Halina Reijn, Youp Van’t Hek, Henk Schiffmacher and Def P interviewde…En daar zijn vrouw ontmoette? 🙂

… Leander dit jaar in de Gijsbrecht van Amstel speelde in de stadsschouwburg?

…Katinka en Joni elkaar al lang voor Great Communicators bestond kenden en al samen trainingen gaven?

…Geerteke ook werkt als presentator en interviewer en zo laatst Abdelkader Benali interviewde op een groot schrijversevent?

… Stanneke dit jaar net als Bas gecertifieerd is voor de methode Insights? En we deze training dus ook als Great Communicators aanbieden?

…Bas deze zomer naar het festival Burning Man gaat om inspiratie op te doen?

Zo… je kunt je voorstellen dat we best trots zijn op deze bijzondere groep mensen! Altijd inspirerende verhalen en never a dull moment!

Zelf ben ik dit jaar ook begonnen aan een bijzonder levensproject… namelijk door de geboorte van dochtertje Freya. 🙂 Nu deze zomer weer terug van verlof en weer aan de slag, dus tot gauw! Fijne zomer. Groet Joni