Webinar

Intro online presenteren

Leer impactvol online presenteren - Een introductie in 2 uur!

Leer impactvol online presenteren: Een introductie in 2 uur!

We leren jou:

  • Hoe je jezelf krachtig online neerzet
  • Hoe je afstemt op je publiek in een online setting
  • Hoe je inspirerend overkomt en je charisma online vergroot

De investering voor de Introductie Webinar Online Presenteren bedraagt €35,- excl. btw. Het vervolg op deze introductie is ons Online Great Communicators traject bestaande uit drie trainingen of de live opleiding Spreken met Impact.

Deze webinar volgen met je team

Wil jij deze webinar met je team volgen? Neem dan contact op. We plannen de webinar wanneer het jou uitkomt.

We gaan uitdagende tijden door met z'n allen. In de nieuwe online wereld wordt er steeds meer een beroep gedaan op onze communicatieve vaardigheden. Bij online presenteren gelden er een paar andere regels dan bij live presenteren en daarom gaat er nu veel mis. Uiteindelijk zal de corona crisis verdwijnen, maar online is here to stay!

Jezelf vol zelfvertrouwen online kunnen presenteren is snel een van de belangrijkste succesfactoren geworden. Of je nou een pitch geeft, je punt wil maken in een meeting, een presentatie houdt of een belangrijke sollicitatie hebt: het gebeurt tegenwoordig allemaal online.

In deze compacte webinar leren we jou om online veel impact te maken door anderen te raken en te inspireren. We leren je echt contact te maken door de dialoog op te zoeken en daarmee je publiek te activeren.

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Deze webinar wordt veel gevolgd door managers, trainers, ondernemers, professionals bij de overheid en consultants.

Maak kennis met Great Communicators en doe mee!

Data Webinar

Dinsdag 1 juni | 13:00 - 15:30 | door Marije Fris & Eva Pieper