Summer School

Drie dagen waarin pitchen, stemgebruik en houding centraal staan

Verdiep je kennis & kunde

Deze zomer lanceren we de eerste Summer School. Tijdens drie masterclasses in juni en juli, staan pitchen, stemgebruik en houding centraal. Deze masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om zijn kennis op drie breed-toepasbare gebieden bij te spijkeren en hier graag de zomermaanden voor gebruikt.

Programma Summer School

De Summer School bestaat uit drie masterclasses die elk een dag duren. Het is mogelijk om ze alle drie te volgen of een losse masterclass bij te wonen. Wil je meer weten over de verschillende dagen en door wie ze gegeven worden? Lees hieronder verder.

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Een opleiding met Impact!
~ Dick Glastra van Loon, Directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

Voor wie

We hebben de Summer School in het leven geroepen voor iedereen die zich graag extra wilt verdiepen in bepaalde aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden, maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd ben je welkom!

Investering

De drie masterclasses van de Summer School zijn zowel los te volgen, of je kan alle drie de masterclasses tegelijk afnemen tegen een gereduceerd tarief.

Losse masterclass: € 290,-
Drie masterclasses: €750,- 

Locatie

De Summer School vindt plaats op onze locatie in Amsterdam-Oost, Great Spaces. De Masterclasses duren de hele dag, dus wij zorgen voor een heerlijke lunch én een borrel aan het einde van de dag.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de Summer School. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op.

Factuurgegevens

Data Masterclasses

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

 

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio. 

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen