Summer School

Vijf exclusieve masterclasses tijdens de zomermaanden

Verdiep je kennis & kunde

Wegens groot succes organiseren we deze zomer voor de tweede maal onze Summer School. Je hebt maar liefst de keuze uit vijf verschillende masterclasses in juli en augustus. De masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om zijn kennis op vijf breed-toepasbare gebieden bij te spijkeren en hier graag de zomermaanden voor gebruikt.

Programma Summer School

De Summer School bestaat uit vijf masterclasses die elk een dag duren. Het is mogelijk om ze alle vijf te volgen, voor een pakket van 3 stuks te kiezen, of een losse masterclass bij te wonen. Wil je meer weten over de verschillende dagen en door wie ze gegeven worden? Lees hieronder verder.

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Sven</strong><br/>Improvisatie Trainer
Sven
Improvisatie Trainer
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding!
~ Caroline Glasbergen, fitshe.com

'Zeer leerzame en kwalitatieve opleiding, waar je uitgedaagd wordt jouw eigen verhaal op te schrijven op een manier die anderen raakt. Katinka Toet en Leander de Rooij zijn geweldige coaches!'

“Dankzij de docenten en de groep heb ik mijn verhaal verbeterd.”
~ Miriam Melchers, letsplantahead.com

"Ik ben Spreken met Impact gestart om te vertellen over mijn internationale carrière. De opleiding heeft mij geïnspireerd om te praten over wat ik echt belangrijk vind: een plant-based lifestyle. In deze periode ben ik ook Plant Ahead gestart. Dankzij de docenten en de groep heb ik mijn verhaal verbeterd en heb ik kunnen testen welke verhaallijn het meeste impact maakt. En dit is pas het begin...!"

“Een opleiding met Impact!
~ Dick Glastra van Loon, Directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

Voor wie

De Summer School is in het leven geroepen voor iedereen die zich graag extra wil verdiepen in bepaalde aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden, maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd ben je welkom!

Investering

De vijf masterclasses van de Summer School zijn los te volgen of per drie masterclasses af te nemen. Het volledige Summer School pakket van 5 masterclasses, boek je tegen een sterk gereduceerd tarief.

Losse masterclass: € 290,- excl. BTW
Drie masterclasses: €750,- excl. BTW

Summer School Pakket
Vijf masterclasses: € 990,- excl. BTW

Locatie

Alle masterclasses van onze Summer School vinden plaats op onze eigen sfeervolle locatie in Amsterdam-Oost, Great Spaces. De masterclasses duren de hele dag: wij zorgen voor een heerlijke lunch én een borrel aan het einde van de dag.

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

 

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen

<strong>Sven</strong><br/>Improvisatie Trainer
Sven
Improvisatie Trainer

Sven is onze improman. In de opleiding Spreken met Impact verzorgt hij altijd improvisatietheater.

Lees verder

Sven kan als geen ander de teamdynamiek op een positieve manier beïnvloeden en daarbij iedereen, maar dan ook echt iedereen, op een leuke wijze voor de groep krijgen. Niemand is nog bang om op het podium te staan, na een les van Sven!.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Ze is praktisch en gedreven, en met haar liefdevolle doch scherpe blik gaat Julika met je aan de slag om je performance en verhaal naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Hoe? Door je je vrij te laten voelen op het podium. Want dan wordt alles leuker om te doen, én leuker om naar te kijken. Julika is door de wol geverfd. Sinds haar studie aan de Kleinkunstacademie staat ze met succes op het toneel als actrice in haar eigen solovoorstellingen. Daarnaast is ze presentatrice en dagvoorzitter.

Inklappen