Summer School

Drie dagen waarin pitchen, stemgebruik en houding centraal staan

Verdiep je kennis & kunde

Deze zomer lanceren we de eerste Summer School. Tijdens drie masterclasses in juni en juli, staan pitchen, stemgebruik en houding centraal. Deze masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om zijn kennis op drie breed-toepasbare gebieden bij te spijkeren en hier graag de zomermaanden voor gebruikt.

Programma Summer School

De Summer School bestaat uit drie masterclasses die elk een dag duren. Het is mogelijk om ze alle drie te volgen of een losse masterclass bij te wonen. Wil je meer weten over de verschillende dagen en door wie ze gegeven worden? Lees hieronder verder.

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Het heeft mij geweldig geholpen”
~ Claire Boonstra, onderwijsvernieuwer

"Great Communicators heeft mij op meerdere momenten geweldig geholpen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan werkelijk iedereen aanbevelen om met behulp van Great Communicators je verhaal te versterken, verdiepen en nóg beter te maken."

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Ik heb plezier gekregen in spreken.”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

Voor wie

We hebben de Summer School in het leven geroepen voor iedereen die zich graag extra wilt verdiepen in bepaalde aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden, maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd ben je welkom!

Investering

De drie masterclasses van de Summer School zijn zowel los te volgen, of je kan alle drie de masterclasses tegelijk afnemen tegen een gereduceerd tarief.

Losse masterclass: € 290,-
Drie masterclasses: €750,- 

Locatie

De Summer School vindt plaats op onze locatie in Amsterdam-Oost, Great Spaces. De Masterclasses duren de hele dag, dus wij zorgen voor een heerlijke lunch én een borrel aan het einde van de dag.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de Summer School. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op.

Factuurgegevens

Data Masterclasses

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva is een doortastende sprekerscoach en is gespecialiseerd in non-verbale communicatie. Met een professionele oorsprong in het theater is zij vooral gericht op lichaamstaal en emotie.

 

In het team hebben we een aantal coaches die ook een andere taal excellent beheersen: Eva is opgegroeid in Berlijn, dus kan je helpen bij je Duitse uitspraak van je speech. Ook coacht Eva Duitse sprekers over de skype, die een Duitse, Engelse of Nederlandse speech voorbereiden. Hiernaast is ze de vaste sprekerscoach bij onze sprekerscommunity.

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is van huis uit econoom en werkt al meer dan 15 jaar in het communicatievak.

 

Eerst als marketeer en consultant, daarna als trainer en coach. Ze is specialist in persoonlijk leiderschap, effectiviteit en spreken met impact. Haar kracht is om complexe materie te vertalen in praktische en concrete technieken, die je direct kunt toepassen. Belangrijk criterium? Dat het werkt!

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva Wilms is vocal coach en gespecialiseerd in zang- en stemtechniek. Ze heeft een ruime ervaring in het begeleiden van zangers voor studio opnames, concerten en musical producties.

 

Ze werkt regelmatig samen met andere specialisten door zangtechniek te combineren met andere disciplines als performance, prestatiepsychologie en logopedie. Tevens werkt zij als stemcoach voor beroepssprekers.

Eva leert je hoe je kunt klinken zoals jij wilt en je stem vol zelfvertrouwen in te zetten.