Summer School

Vijf exclusieve masterclasses in de zomer

Verdiep je kennis & kunde

Wegens groot succes organiseren we deze zomer voor de derde keer de Summer School. Je hebt maar liefst keuze uit vijf verschillende masterclasses, die zijn bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om zijn kennis op vijf breed toepasbare gebieden bij te spijkeren.

Programma Summer School

De Summer School bestaat uit vijf masterclasses die elk een dag duren. Het is mogelijk om ze alle vijf te volgen, voor een pakket van drie stuks te kiezen, of een losse masterclass bij te wonen. Wil je meer weten over de verschillende masterclasses en door wie ze gegeven worden? Lees hieronder verder.

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach
Sven Lanser
Sven
Improvisatie Trainer
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wil je je verdiepen in bepaalde aspecten van spreken? Als aanvulling op een gevolgde opleiding of als eerste kennismaking met Great Communicators?

“Nieuwe inzichten en goede energie”
~ Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

"De opleiding Vrouwelijk Leiderschap in Spreken geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

“Ik heb plezier gekregen in spreken”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde, is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

Voor wie

De Summer School is in het leven geroepen voor iedereen die zich graag extra wil verdiepen in bepaalde aspecten van spreken. Het is een mooie aanvulling op de opleidingen die we aanbieden, maar ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd ben je van harte welkom!

Investering

De vijf masterclasses van de Summer School zijn los te volgen, maar ook per drie masterclasses af te nemen. Het volledige pakket boek je tegen een sterk gereduceerd tarief.

Eén masterclass: € 290
Drie masterclasses: € 750
Vijf masterclasses:  € 880
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Locatie

Alle masterclasses van onze Summer School vinden plaats op onze eigen trainingslocatie in Amsterdam: Great Spaces.
De masterclasses duren de hele dag. Wij zorgen voor een uitgebreide lunch, (gezonde) snacks en een borrel aan het einde van de dag.

Data en tickets

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

Sven Lanser
Sven
Improvisatie Trainer

Sven is onze improman. In de opleiding Spreken met Impact verzorgt hij altijd improvisatietheater.

Lees verder

Sven kan als geen ander de teamdynamiek op een positieve manier beïnvloeden en daarbij iedereen, maar dan ook echt iedereen, op een leuke wijze voor de groep krijgen. Niemand is nog bang om op het podium te staan, na een les van Sven!.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ze is praktisch en gedreven, en met haar liefdevolle doch scherpe blik gaat Julika met je aan de slag om je performance en verhaal naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Hoe? Door je je vrij te laten voelen op het podium. Want dan wordt alles leuker om te doen, én leuker om naar te kijken. Julika is door de wol geverfd. Sinds haar studie aan de Kleinkunstacademie staat ze met succes op het toneel als actrice in haar eigen solovoorstellingen. Daarnaast is ze presentatrice en dagvoorzitter.

Inklappen

Eva Wilms
Eva
Public Speaking Coach

Eva kunnen we met recht onze stemdeskundige noemen. Ze is zangpedagoog, docent en zingt in haar eigen country/folktrio.

Lees verder

Eva coacht ook artiesten binnen grote musicalproducties als Hair, The Bodyguard en On Your Feet. Door te werken met stem, een krachtige lichaamshouding en je non-verbale communicatie laat Eva jou je beste performance ten tonele brengen. Dat is haar missie; ze weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend dat is.

Inklappen