Sprekers community Open Mic

Blijf groeien als spreker in deze maandelijkse bijeenkomst

Vlieguren maken

De afgelopen jaren werd ons vaak gevraagd of we iets konden organiseren waar je als spreker vlieguren kunt maken en aan de slag kan (blijven) met geleerde tools. Regelmatig 'Spreken met Impact' om het zo maar te zeggen... Zodat krachtig voor een groep staan een onderdeel van je systeem wordt. Daarom zijn wij een aantal jaar geleden gestart met de Sprekers Community Open Mic!

Blijvend groeien

Open Mic is er speciaal voor sprekers die een opleiding of meerdaagse training bij Great Communicators hebben gevolgd. Mocht je een opleiding hebben gevolgd bij een ander instituut, neem dan even contact met ons op.

Eén keer per maand komt een vaste groep ervaren sprekers samen onder begeleiding van een van onze trainers. Open Mic is een leuke en leerzame avond met inspirerende mensen die als spreker blijvend willen groeien.

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Het heeft mij geweldig geholpen”
~ Claire Boonstra, onderwijsvernieuwer

"Great Communicators heeft mij op meerdere momenten geweldig geholpen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan werkelijk iedereen aanbevelen om met behulp van Great Communicators je verhaal te versterken, verdiepen en nóg beter te maken."

“Rugzak vol vaardigheden en kennis.”
~ Pom Zwart

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd.
Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten. "

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

Opbouw programma

Elke Open Mic heeft een ander thema, gegeven door een van de drie trainers die de avonden begeleiden. Open Mic vindt plaats op de eerste of tweede donderdag van de maand om 19:30 - 22:00 uur

Voor wie

Heb je bij ons een sprekersopleiding afgerond en wil nog meer uit je opleiding halen en blijvend groeien in spreken? Dan is Open Mic wat voor jou!

Investering

De investering voor Open Mic (instromen in januari) is voor 6 avonden € 510,-

Het is factuur is op naam, met als onderwerp: communicatietraining.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor Open Mic. Let wel! Je moet een opleiding bij ons hebben afgerond om mee te kunnen doen. Heb je bij een ander instituut een soortgelijke training gevolgd? Neem dan contact met ons op.

Factuurgegevens

Data Open Mic

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva is een doortastende sprekerscoach en is gespecialiseerd in non-verbale communicatie.

Lees verder

Met een professionele oorsprong in het theater is zij vooral gericht op lichaamstaal en emotie. In het team hebben we een aantal coaches die ook een andere taal excellent beheersen: Eva is opgegroeid in Berlijn, dus kan je helpen bij je Duitse uitspraak van je speech. Ook coacht Eva Duitse sprekers over de skype, die een Duitse, Engelse of Nederlandse speech voorbereiden. Hiernaast is ze de vaste sprekerscoach bij onze sprekerscommunity.

Inklappen

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach

Leander is opgeleid als acteur en heeft talloze uren podium ervaring.

Lees verder

Daarnaast is hij voormalig bestuursvoorzitter van een intellectueel instituut, waar hij vorm gaf aan debatten en optrad als gesprekleider.

Zijn expertise is om inhoud en vorm samen te brengen; het formuleren van goed inhoudelijk verhaal dat (ook non-verbaal) krachtig en overdrachtelijk is. Zijn podiumervaring heeft hem met name mee gegeven hoe je jezelf kunt zijn en je kunt uiten op een podium, zodat het eerlijk en oprecht over komt. Leander werkt bij ons als trainer, sprekerscoach en dagvoorzitter.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen