Powercourse Spreken met Impact

Spreken met Impact in vier intensieve dagen

 

Leer meer impact maken

Voor een selecte groep professionals hebben we een versnelde variant van onze opleiding Spreken met Impact: de Powercourse Spreken met Impact. Dit is de opleiding geconcentreerd in twee maal twee dagen met een overnachting, zodat je je er compleet op kunt focussen. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je performance, verhaal & presence on stage. Je bent in het gezelschap van maximaal 10 professionals van hetzelfde kaliber en met dezelfde ambitie.

Toon meer

 

Wat kun je verwachten?

Naast hele concrete theorieën uit de marketing, om bijvoorbeeld de kracht van je verhaal te versterken, werken we met meditatie, visualisatie-technieken en interventies uit systemisch werk. Dit zijn methodieken die wat minder cognitief zijn, maar wel zo krachtig en concreet dat er duurzame verschillen direct voelbaar zijn. Menig TEDx spreker, politici en ondernemer is je voorgegaan. Mocht je meer willen weten over de methodieken en manier van werken dan kunnen de trainers je er voorafgaand meer over vertellen.

Meer weten? Joni neemt je in deze blog mee in de kunst van razendsnel groeien als spreker.

Toon minder

Opbouw programma

In de vierdaagse powercourse Spreken met Impact staat centraal hoe je meer impact maakt als spreker. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We richten ons op jouw performance (skills van een great communicator) jouw psychology (een heldere state of mind, zonder beperkende gedachten) en jouw presence (hoe kun jij je vrijer voelen en de meeste impact maken?) We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd.

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur
Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach
Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach
Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Ik heb mijn verhaal echt verbeterd”
~ Miriam Melchers, letsplantahead.com

"Ik ben Spreken met Impact gestart om te vertellen over mijn internationale carrière. De opleiding heeft mij geïnspireerd om te praten over wat ik echt belangrijk vind: een plant-based lifestyle. In deze periode ben ik ook Plant Ahead gestart. Dankzij de docenten en de groep heb ik mijn verhaal verbeterd en heb ik kunnen testen welke verhaallijn het meeste impact maakt. En dit is pas het begin!"

“Een opleiding met Impact!”
~ Dick Glastra van Loon, directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“We krijgen ons publiek mee”
~ Chris de Stigter, head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

Voor wie

Inmiddels hebben we al meer dan 30 groepen opgeleid tot spreker en zijn we toe aan de 8e jaargang van onze opleiding. Toch is er een gedeelte van onze klanten die het te druk hebben of veel reizen en daardoor niet in staat zijn om zeven blokken Spreken met Impact te volgen. Herken jij jezelf hierin? Dan is de Powercourse het overwegen waard.

Investering

Basispakket
Powercourse (4 dagen)  € 3.350,-
Coaching (2 sessies)        € 1.100,-
Totaal                                  € 4.450,-*   

Upgrade
Powercourse (4 dagen)   € 3.350,-
Coaching (5 sessies)         € 2.750,-
Totaal                                   € 6.100,-*

* Exclusief overnachting, ontbijt, lunch
en diner à € 200 per overnachting.
Alle prijzen zijn exclusief btw.

    

Details

De opleiding vindt plaats op één van onderstaande locaties:

  • Het kloosterhotel Samaya, vlakbij Utrecht.
  • Of onze eigen trainingslocatie Great Spaces in Amsterdam.

Tussen de trainingsdagen overnacht je op locatie en optioneel kun je een extra nacht voorafgaand aan de training boeken. Tijdens je verblijf wordt er voor ontbijt, lunch en een heerlijk diner gezorgd.

NB. Bij een kleine groep wordt de training door één trainer gegeven in plaats van twee.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Powercourse. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
NB. Voor deze opleiding is er een telefonische intake. Na inschrijving nemen wij hiervoor contact met je op.

Data Powercourse Spreken met Impact

Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen voor iedereen en de ruimtes worden extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees al onze huisregels hier.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

Joni Bais
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is samen met Bas mede-oprichter van Great Communicators en een absolute expert op het gebied van public speaking. 

Lees verder

De door haar ontwikkelde interventies halen bij elke spreker meer presence naar boven. Public speaking heeft ze hiermee in Nederland op een geheel nieuwe manier op de kaart gezet. Joni is een echte verhalenbevrijder. Met haar vlijmscherpe observatievermogen en sterke intuïtie speurt ze blokkades op en baant ze de weg vrij waardoor jij als spreker maximaal kan groeien in performance en in presence. Joni heeft met menig TEDx-spreker, captain of industry en politicus gewerkt. Ze is doortastend en komt dichtbij, en laat geen kans onbenut om de beste spreker in je naar boven te halen.

Inklappen

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. 

Lees verder

En des te meer impact je maakt. Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

Eva Pieper
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

Julika Marijn
Julika
Public Speaking Coach

Ze is praktisch en gedreven, en met haar liefdevolle doch scherpe blik gaat Julika met je aan de slag om je performance en verhaal naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Hoe? Door je je vrij te laten voelen op het podium. Want dan wordt alles leuker om te doen, én leuker om naar te kijken. Julika is door de wol geverfd. Sinds haar studie aan de Kleinkunstacademie staat ze met succes op het toneel als actrice in haar eigen solovoorstellingen. Daarnaast is ze presentatrice en dagvoorzitter

Inklappen