Jaarprogramma

In een jaar de Great Communicator in jezelf naar boven halen!

Leer impact te maken én een goed verhaal te vertellen!

In een jaar de Great Communicator in jezelf naar boven halen? Dat kan met het jaarprogramma. Je leert non verbaal grote impact te maken op een podium en een écht goed verhaal te vertellen. Het Jaarprogramma is een krachtige blend van onze meest impactvolle opleidingen Spreken met Impact én Go Storytelling, plus een intensief, persoonlijk coachingstraject. Je geniet zo van het beste van ons aanbod en groeit sneller dan snel op het gebied van public speaking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door een telefonische intake maken we een plan aan de hand van jouw behoeften. We kijken welke volgorde van opleidingen het best aansluit bij jou nu en wanneer je wilt starten. Ook of je direct door wilt, de opleidingen wilt laten overlappen of dat er een kleine tussenposen tussen zit om alles even te laten bezinken. We maken tijdens de intake een plan dat het best aansluit bij jouw manier van leren en jouw behoefte op dit moment.

De essentie van het Jaarprogamma ervaar je in de persoonlijke sessies door jouw vaste sprekerscoach, die je helpt jouw persoonlijke impact te maximaliseren en daarmee de Great Communicator in jou naar boven te halen.

 

Programma

Spreken met Impact (7 blokken)
Ontspannen spreken voor een groep mensen, met een goed en stevig verhaal. Je weet precies waar je de nadruk op moet leggen zodat het beklijft. De voorbereiding gaat op een gedegen manier en je weet om te gaan met de stress die bij een performance komt kijken. Sterker nog, je zet stress om in focus. Je kunt jezelf zijn voor een groep en maakt een krachtige indruk. Je bent in staat je boodschap authentiek en helder over te brengen. Lees meer over het gehele programma.


Go Storytelling! 
(4 blokken)
Als je kijkt naar de meest overtuigende visies, geweldige speeches en briljante ideeën, dan zijn deze allemaal verpakt in een goed verhaal. Storytelling: of het nu om feiten, data of ervaringen gaat, het vertellen van een goed verhaal dwingt je op zoek te gaan naar samenhang en betekenis. Dat kom je bij ons doen! Meer over Go Storytelling.

Coachingen
Aan de start wordt een coach toegewezen die past bij jou. Gedurende het jaar spreek je vier keer 1 op 1 met je coach af in onze coachruimte in Amsterdam. Je kan in deze tijd werken aan een specifieke presentatie of pitch, die je vanaf de start wilt opbouwen. Of je kan werken aan een specifiek thema waar je tegenaan loopt. Denk hierbij aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.
<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach
<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Kan ik eerst kennis maken?

Zeker! Je kan kennis met ons maken tijdens de een van onze workshops Go Storytelling of Spreken met Impact. 

“Een opleiding met Impact!
~ Dick Glastra van Loon, Directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“We krijgen ons publiek mee.”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Van fobie naar lol hebben.”
~ Sander de Casparis, Directeur gezondheidszorg

"Ik begon aan de opleiding met een bijna fobische angst voor spreken in het openbaar tot waar ik nu ben: lol hebben in het spreken voor groepen!"

Wat levert het Jaarprogramma op:

  • De benefits van Go Storytelling én Spreken met Impact.
  • Een overtuigend leiderschapsverhaal met visie
  • Een sterk product- of bedrijfsverhaal
  • Je wordt een inspirerende presentator
  • Je maakt veel impact als spreker
  • Je bent écht jezelf voor een groep
  • Je groeit in jouw charisma

Het Jaarprogramma is een krachtige blend van onze meest impactvolle opleidingen plus een intensief, persoonlijk coachingstraject.

Investering

We houden de mogelijkheid voor jou om het Jaarprogramma te volgen, graag zo toegankelijk mogelijk. Normaal is de totaalprijs van deze twee opleidingen - inclusief 4 coachingsessies-  € 4.940,- 

Het Jaarprogramma bieden we je aan voor € 4.440,-

Waarom werkt het?

Je geniet van het beste van ons aanbod en groeit sneller dan snel op het gebied van public speaking.

Ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het echte verhaal achter die persoon, het bedrijf of het product ons ten diepste aanspreekt. Mooi verzonnen marketingverhalen werken daarbij niet. Alleen met een goed verhaal kun je verbinding maken met je publiek.

Daarbij opgeteld, geloven wij dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Inschrijven voor telefonische intake

Schrijf je hier in voor een telefonische intake. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  • Factuurgegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is directeur van Great Communicators. Verhalenbevrijder is het woord dat haar het beste past.

Lees verder

Met een achtergrond als filmmaker heeft Joni niet alleen oog voor de perfecte vorm, maar weet ze ook razendsnel tot de kern van een verhaal te komen. Met haar sterke intuïtie en scherpe analyses speurt ze blokkades op en lukt het haar keer op keer een verhaal te bevrijden.

Inklappen

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach

Leander kent de zoektocht hoe je op het podium jezelf kan blijven maar al te goed; als acteur en dagvoorzitter heeft hij talloze uren op het toneel gestaan. 

Lees verder

Hij is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Ook vanuit dát perspectief ziet hij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Leander weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen