Jaarprogramma

In een jaar de Great Communicator in jezelf naar boven halen!

Leer impact maken én een goed verhaal vertellen!

In één jaar de Great Communicator in jezelf naar boven halen? Dat kan met het jaarprogramma. Je leert met impact te communiceren en een écht goed verhaal te vertellen. Het jaarprogramma is een krachtige mix van onze opleidingen Spreken met Impact en Go Storytelling, samen met een intensief coachingstraject.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een telefonische intake bespreken we met welk doel je het jaarprogramma wilt volgen en waar jouw behoeften en uitdagingen zitten. Aan de hand van deze informatie bepalen we de volgorde van de opleidingen en plannen we alles in. Je kan namelijk alle opleidingen direct achter elkaar volgen, laten overlappen of er een kleine tussenposen tussen laten zitten om het geleerde te laten bezinken.

Programma

Spreken met Impact (7 blokken)
Ontspannen spreken voor een groep mensen, met een goed en stevig verhaal. Je weet precies waar je de nadruk op moet leggen zodat het beklijft. De voorbereiding gaat op een gedegen manier en je weet om te gaan met de stress die bij een performance komt kijken. Sterker nog, je zet stress om in focus. Je kunt jezelf zijn voor een groep en maakt een krachtige indruk. Je bent in staat je boodschap authentiek en helder over te brengen. Lees meer over het gehele programma.

Go Storytelling! (6 blokken)
Als je kijkt naar de meest overtuigende visies, geweldige speeches en briljante ideeën, dan zijn deze allemaal verpakt in een goed verhaal. Storytelling: of het nu om feiten, data of ervaringen gaat, het vertellen van een goed verhaal dwingt je op zoek te gaan naar samenhang en betekenis. Dat kom je bij ons doen! Meer over Go Storytelling.

Coaching (4 sessies)
Bij de start van het jaarprogramma krijg je een coach toegewezen die past bij jouw leerdoelen. Gedurende het jaar spreek je vier keer één-op-één met je coach af in onze coachruimte in Amsterdam. Je werkt tijdens deze sessies aan een presentatie of pitch of een specifiek thema waar je tegenaan loopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spreekangst, onhandige non-verbale communicatie of overtuigingen die niet ondersteunend zijn.

<strong>Fleur</strong><br/>Public Speaking Coach
Fleur
Public Speaking Coach
<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Kan ik eerst kennis maken?

Zeker! Je kan kennis met ons maken tijdens de een van onze workshops Go Storytelling of Spreken met Impact. 

“Mooie ervaring om los te komen van overtuigingen.”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“We krijgen ons publiek mee.”
~ Chris de Stigter, Head FLP Center ABN AMRO

"Great Communicators heeft verhalenvertellers van ons gemaakt. De complexe materie uit ons vakgebied kunnen we nu eenvoudig uitleggen en we krijgen ons publiek mee in ons verhaal. De trainingen die wij nu zelf binnen ons bedrijf geven zijn een groot succes en dat is mede te danken aan Great Communicators."

“Ik heb plezier gekregen in spreken.”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

Wat levert het op

In het Jaarprogramma ga je aan de slag met:

  • De benefits van Go Storytelling! én Spreken met Impact
  • Een overtuigend leiderschapsverhaal met visie
  • Een sterk product- of bedrijfsverhaal
  • Je wordt een inspirerende presentator
  • Je maakt veel impact als spreker
  • Je bent écht jezelf voor een groep
  • Je groeit in jouw charisma

Het Jaarprogramma is een krachtige mix van onze meest impactvolle opleidingen plus een intensief, persoonlijk coachingstraject.

Investering

De totaalprijs van het Jaarprogramma is
€ 5.500,- (ex. btw). Hiervoor krijg je de opleiding Spreken met Impact, Go Storytelling! en maar liefst vier persoonlijke coachingsessies.

Omdat wij het toejuichen dat je deze investering in jezelf wilt doen, bieden we
het Jaarprogramma aan voor € 5.000,-
(ex. btw).

Waarom werkt het?

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Ook is ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het echte verhaal achter die persoon, het bedrijf of het product ons ten diepste aanspreekt. Mooi verzonnen marketingverhalen werken daarbij niet. Alleen met een goed verhaal kun je verbinding maken met je publiek.

Direct inschrijven

Schrijf je hier in voor het Jaarprogramma. NB. We bellen iedere aanmelding voor een persoonlijk intakegesprek.
Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  • Factuurgegevens


  • Als je op 'inschrijven' klikt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Great Communicators en ontvang je maandelijks ons digitale Sprekersmagazine.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is directeur van Great Communicators. Verhalenbevrijder is het woord dat haar het beste past.

Lees verder

Met een achtergrond als filmmaker heeft Joni niet alleen oog voor de perfecte vorm, maar weet ze ook razendsnel tot de kern van een verhaal te komen. Met haar sterke intuïtie en scherpe analyses speurt ze blokkades op en lukt het haar keer op keer een verhaal te bevrijden.

Inklappen

<strong>Fleur</strong><br/>Public Speaking Coach
Fleur
Public Speaking Coach

Fleur brengt je terug bij je eigen verhaal. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek. Haar focus ligt op het vrijmaken van jouw unieke spreekkracht.

Lees verder

Fleur is inhoudelijk zeer gedegen en analytisch. Vanuit dat perspectief ziet zij wat een presentatie krachtig en uniek maakt. Ze weet een inhoudelijk verhaal in een originele en overtuigende (non-)verbale performance naar voren te brengen bij je.

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen.

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt. 

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen