Online pitch training

Zet jezelf, idee of bedrijf binnen 1 minuut stevig neer

Online Pitch training

Close the deal! Dat ging zo lekker toen je nog met iemand aan tafel zat en je geen afstand hoefde te houden. Maar nu, vanachter een scherm is alles anders. De ander overtuigen - of dat nu je collega, een klant, je partner of je baas is - is opeens lastiger. Het lijkt wel of je boodschap niet helemaal aankomt.

Je bent zeker niet de enige! Daarom hebben wij de online pitch training ontwikkeld. In 3 sessies leer je hoe je ervoor zorgt dat je de ander wél overtuigt en van het scherm spat!

Of het nu gaat om het verkopen van je idee aan een opdrachtgever of het overtuigen van je team van jouw voorstel, we moeten onszelf, onze ideeën en plannen regelmatig pitchen. In de huidige tijd moet dat bovendien vaak online. Dat is een nog grotere uitdaging, omdat een scherm jouw non-verbale communicatie niet goed overbrengt. Misschien heb je gemerkt dat de pitch waarmee jij altijd punten scoorde, nu veel minder impact maakt. Of lukt het maar niet om je collega’s tijdens een online meeting te overtuigen van jouw standpunt, terwijl je daar normaal geen probleem mee had. Tijdens de online pitch training geven we je waardevolle tools.

Wat levert het op?

In de online pitch training worden op praktische wijze de volgende vragen behandeld: Wat zijn de fundamenten van een sterke pitch? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap echt doordringt tot de ander? Hoe kun jij je gesprekspartner meenemen en in beweging zetten? En hoe vertel je (online) een goed verhaal?

Na het volgen van deze online training:

  • Kun je jezelf, ideeën of bedrijf binnen 1 minuut stevig neerzetten
  • Weet je welke elementen fundamenteel zijn om van iedere pitch een ijzersterke pitch te maken
  • Spat je van het scherm

Daarnaast krijg je feedback op je lichaamshouding en stemgebruik. Dit noemen wij online performance. Want hoe jij je verhaal vertelt is net zo belangrijk als de inhoud van je pitch.

Aan het einde van deze training heb je een killer pitch in handen en weet jij precies wat je moet doen om bij je gesprekpartner(s) een onuitwisbare indruk achter te laten.

Programma

De pitch training bestaat uit drie blokken. De eerste twee blokken zijn online trainingen van 2,5 uur. Het laatste blok is een telefonische coaching van 45 minuten. Om voldoende individuele aandacht te garanderen zijn de groepen niet groter dan 12 deelnemers.

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

“Ik heb plezier gekregen in spreken”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde, is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

“Rugzak vol vaardigheden en kennis”
~ Pom Zwart, event director Europe Nike

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd. Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten."

“Nieuwe inzichten en goede energie”
~ Winnie Gebhardt, universitair hoofddocent

"De opleiding Vrouwelijk Leiderschap in Spreken geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

Voor wie?

Pitchen is een ander overtuigen van jouw idee. We doen dat allemaal meerdere keren per dag.

Deze training is geschikt voor iedereen die hulp wil bij het (opnieuw) creëren van een ijzersterke pitch waarmee je ook online jezelf, visie of je bedrijf krachtig neerzet.

Investering

De investering voor deze online pitch training is € 399,- exclusief btw.

Dit is inclusief twee online trainingsblokken van 2,5 uur per keer en een persoonlijke, telefonische coaching van 45 minuten.

Zoom

Al onze online trainingen vinden plaats via Zoom in een beveiligde omgeving met wachtwoord.

We maken in Zoom ook gebruik van break-out rooms, waardoor je in een kleiner groepje kunt oefenen en er genoeg ruimte is voor persoonlijke feedback.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de online pitch training. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Data online pitch training

Online pitch training in combinatie met Spreken met Impact

Wil je naast pitchen ook leren hoe jij een betere spreker wordt - zowel online als voor een groep? Combineer deze online pitch training dan met de presentatietraining Spreken met Impact. Wanneer je je in de maand mei inschrijft voor één van de trainingen die in 2020 starten, krijg je van ons deze online pitch training er kosteloos bij.

Lees hier meer over de presentatietraining Spreken met Impact.
Of neem contact met ons op voor meer informatie.

microsoft
loreal
triodos
Winclove logo
TedxUtrecht

Over de trainer

 

Katinka Toet
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt.

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen