Het Echte Verhaal

Leer een betekenisvolle verbinding aan te gaan door middel van storytelling

Inspireer je publiek

Wij geloven dat je pas echt impact maakt als je mensen het echte verhaal vertelt. Geen window-dressing, maar pure authentieke verhalen zonder opsmuk. Waarin je vertelt hoe het echt zit, gebaseerd op de feiten, maar ook de persoonlijke kant ervan. Niet alleen de successen, maar ook de worsteling en obstakels. Daarmee inspireer je jouw publiek. Kijk maar naar het succes van biografieën, TED talks en de echte verhalen achter producten, mensen en bedrijven zoals Tony Chocolonely. Een van de meest bekeken pagina’s op een website is de ‘over ons’ pagina, omdat mensen willen weten ‘hoe het begon’ en benieuwd zijn naar jouw verhaal. Die verhalen zorgen voor herkenning en verbinding.

Lees verder

In de opleiding Het Echte Verhaal werken we met de ‘Reis van de Held’ methodiek. Een wijze van storytelling opgebouwd rond een held die tegenslagen tegenkomt en een transitie doormaakt. In (zakelijke) presentaties, speeches en veranderingstrajecten zijn deze technieken fantastisch in te zetten. Tijdens deze opleiding ontdek je je eigen verhaal, of je scherpt het verhaal aan en verdiept het. Je ontrafelt de succesformule en past hem toe!

Inklappen

Opbouw programma

In de opleiding leer je de fijne kneepjes van het verhalen vertellen. Door middel van theorie, oefeningen, (huiswerk)opdrachten en visualisatie-oefeningen is het eindresultaat van deze opleiding: jouw eigen echte virtuoze verhaal dat je direct kunt in zetten in speeches en presentaties.

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach
<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

Kan ik eerst kennis maken?

Zeker! Je kan kennis met ons maken tijdens de workshop avond van Het Echte Verhaal. 

“Rugzak vol vaardigheden en kennis.”
~ Pom Zwart

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd.
Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten. "

“Een opleiding met Impact!
~ Dick Glastra van Loon, Directeur welzijnswerk

"Het team van Great Communicators heeft mij een spiegel voorgehouden en waardevolle adviezen gegeven voor mijn verdere ontwikkeling als spreker. Een opleiding met Impact!"

“Ik heb plezier gekregen in spreken.”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

Voor wie

In de opleiding kan je aan de slag met:

  • Een inspirerend leiderschapsverhaal
  • Een sterk product- of merkverhaal
  • Een authentiek verhaal over jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een krachtig bedrijfsverhaal of bevlogen visie

In het programma ligt de focus niet zozeer op jou als spreker, maar op het verhaal wat je vertelt.

Investering

Om mensen kennis te laten maken met onze werkwijze willen we onze opleidingen graag toegankelijk houden. Wij kiezen er daarom voor om de opleiding Het Echte Verhaal aan te bieden voor € 1.490,- (ex.btw, incl. lunch en consumpties).

Waarom werkt het?

Ons brein is zo geprogrammeerd dat we alleen een betekenisvolle verbinding aangaan met mensen, bedrijven of producten als het echte verhaal achter die persoon, het bedrijf of het product ons ten diepste aanspreekt. Mooi verzonnen marketingverhalen werken daarbij niet. Alleen met het echte verhaal kun je werkelijk verbinding maken met je publiek.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de opleiding. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Factuurgegevens

Data opleiding

Lopende opleiding

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Leander</strong><br/>Public Speaking Coach
Leander
Public Speaking Coach

Leander is opgeleid als acteur en heeft talloze uren podium ervaring. Daarnaast is hij voormalig bestuursvoorzitter van een intellectueel instituut, waar hij vorm gaf aan debatten en optrad als gesprekleider.

Lees verder

Zijn expertise is om inhoud en vorm samen te brengen; het formuleren van goed inhoudelijk verhaal dat (ook non-verbaal) krachtig en overdrachtelijk is. Zijn podiumervaring heeft hem met name mee gegeven hoe je jezelf kunt zijn en je kunt uiten op een podium, zodat het eerlijk en oprecht over komt. Leander werkt bij ons als trainer, sprekerscoach en dagvoorzitter.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is van huis uit econoom en werkt al meer dan 15 jaar in het communicatievak.

Lees verder

Eerst als marketeer en consultant, daarna als trainer en coach. Ze is specialist in persoonlijk leiderschap, effectiviteit en spreken met impact. Haar kracht is om complexe materie te vertalen in praktische en concrete technieken, die je direct kunt toepassen. Belangrijk criterium? Dat het werkt!

Inklappen