Break Free

Voor vrouwen die krachtig en authentiek willen spreken.

Gemis aan vrouwen op het podium

Als sprekerscoaches van TEDx en andere professionele sprekers valt het ons op dat het overgrote deel van de sprekers man is. Slechts één op de vijf sprekers van de Speaker Academy is vrouw. Van de 48 'speeches that changed the world' zijn er slechts 4 van vrouwen. Zonde, want vrouwen hebben net zo vaak als mannen, een goed verhaal dat gehoord mag worden! Bovendien is spreken een geweldige manier om jezelf als professional te laten zien. Daarom wijden wij een tweedaagse training aan vrouwelijk leiderschap in spreken.

Patronen....

In de jaren dat wij vrouwen begeleiden op het podium zijn we veel patronen tegen gekomen die elke keer weer terugkeren. Een van de belangrijkste patronen is dat vrouwen over het algemeen hun eigen bijdrage en prestaties bagatelliseren (‘Wie ben ik om daar te staan?'). Een ander dilemma is het ‘meisje vs bitch’ dilemma. Doe je vrouwelijk, dan kom je al snel te aardig en meisjes-achtig over, maar word je niet serieus genomen. Profileer je jezelf stevig dan loop je weer het risico als een haaibaai over te komen. Onze ervaring is dat als een vrouw een goed verhaal heeft en deze patronen doorziet, doorbreekt en haar verhaal vertelt... ze al gauw iedereen omver blaast.

Opbouw programma

Break Free vindt plaats in een oud klooster in midden Nederland. Je verblijft daar 2 nachten waardoor je er even helemaal uit bent en je volledig kan focussen op de training. 

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Rugzak vol vaardigheden en kennis.”
~ Pom Zwart, Event Director Europe Nike

"Mijn missie om meer te genieten van spreken in het openbaar is na de opleiding bij Great Communicators helemaal geslaagd.
Bovendien heb ik er een rugzak vol technische vaardigheden en persoonlijke inzichten bij om voor een groep een ijzersterke performance neer te zetten. "

“Mooie ervaring om los te komen van overtuigingen.”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

“Break free geeft alles wat het belooft.”
~ Winnie Gebhardt, Universitair hoofddocent

"Break free geeft alles wat het belooft. Na de training zeer voldaan naar huis tjokvol nieuwe inzichten en goede energie. Heel veel dank aan de super trainers en warme betrokken andere deelnemers."

Voor wie

De training is bedoeld voor vrouwelijke managers, ondernemers en professionals, die de ambitie hebben vaker en met meer impact te spreken. Voor vrouwen die krachtig en authentiek willen spreken en los willen komen van het ‘meisje vs bitch’ dilemma. Voor vrouwen die willen afrekenen met onzekere en bagataliserende gedachten.

De tweedaagse training is ook een perfecte aanvulling voor alle vrouwelijke deelnemers die de opleiding Spreken met Impact hebben gevolgd.

Inside-out benadering

Wij geloven niet in trucjes. Je kunt gedrag er niet aan de buitenkant op plakken. Het werkt veel beter als de verandering van binnenuit komt. Daarom werken we met een van-binnen-naar-buiten benadering, waarin we niet alleen aan je performance als spreker werken, maar je ook helpen af te rekenen met beperkende gedachten en patronen. Op deze manier leer je authentieker en krachtiger spreken. Katinka en Joni gebruiken methodieken uit de NLP, visualisatie, meditatie en systemisch werk.

Investering

De training is inclusief twee overnachtingen, ontbijt, lunch en een heerlijk biologisch-vegetarisch 2-gangen diner op de dagen dat de training plaatsvindt.

Break Free Training :   € 1.300,-
(+ Investering twee overnachtingen, diner, lunch & ontbijt: € 333,-)

Alle prijzen zijn exclusief btw. 

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de opleiding. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  • Factuurgegevens


  • Als je op 'inschrijven' klikt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Great Communicators en ontvang je maandelijks ons digitale Sprekersmagazine.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data opleiding

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is samen met Bas mede-oprichter van Great Communicators en een absolute expert op het gebied van public speaking. 

Lees verder

De door haar ontwikkelde interventies halen bij elke spreker meer presence naar boven. Public speaking heeft ze hiermee in Nederland op een geheel nieuwe manier op de kaart gezet. Joni is een echte verhalenbevrijder. Met haar vlijmscherpe observatievermogen en sterke intuïtie speurt ze blokkades op en baant ze de weg vrij waardoor jij als spreker maximaal kan groeien in performance en in presence. Joni heeft met menig TEDx-spreker, captain of industry en politicus gewerkt. Ze is doortastend en komt dichtbij, en laat geen kans onbenut om de beste spreker in je naar boven te halen.

 

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen. 

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt.

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen