Break Free

Voor vrouwen die krachtig en authentiek willen spreken.

Gemis aan vrouwen op het podium

Als sprekerscoaches van TEDx en andere professionele sprekers valt het ons op dat het overgrote deel van de sprekers man is. Slechts één op de vijf sprekers van de Speaker Academy is vrouw. Van de 48 "speeches that changed the world" zijn er slechts vier van vrouwen. Zonde, want vrouwen hebben net zo vaak als mannen een goed verhaal te vertellen dat gehoord mag worden! Bovendien is spreken een geweldige manier om jezelf als professional te laten zien. Daarom wijden wij een tweedaagse training aan vrouwelijk leiderschap in spreken.

Patronen....

In de jaren dat wij vrouwen begeleiden op het podium, zijn we veel terugkerende patronen tegen gekomen. Één van de belangrijkste patronen is dat vrouwen vaak hun eigen bijdrage en prestatie bagatelliseren (‘Wie ben ik om daar te staan?'). Een ander dilemma is het ‘meisje vs bitch’ dilemma. Doe je vrouwelijk dan kom je al snel (te) aardig en meisjes-achtig over, met als gevolg dat je niet serieus genomen wordt. Profileer je jezelf stevig dan loop je weer het risico als een haaibaai over te komen. Onze ervaring is dat als een vrouw een goed verhaal heeft en deze patronen doorziet, doorbreekt en haar verhaal vertelt... ze al gauw iedereen omver blaast.

Opbouw programma

Wij geloven niet in trucjes. Je kunt gedrag er niet aan de buitenkant op plakken. Het werkt veel beter als de verandering van binnenuit komt. Daarom werken we met een van-binnen-naar-buiten benadering, waarin we niet alleen aan je performance als spreker werken, maar je ook helpen af te rekenen met beperkende gedachten en patronen. Op deze manier leer je authentieker en krachtiger spreken.

De trainers gebruiken methodieken uit NLP, visualisatie, meditatie en systemisch werk.

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach
<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur
<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach
<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Ja, ik doe mee

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Of je nu manager, trainer, ondernemer, ambtenaar of consultant bent.

“Een must voor alle ondernemers”
~ Wendy Edens-de Jongh, ondernemer

"Spreken met Impact is eigenlijk een must voor alle ondernemers. Met hele handige, praktische tips en tools verbeter je je presentatie-performance in korte tijd aanzienlijk. Eenmaal begonnen is er geen weg meer terug en wil je meer, meer en meer!"

“Ik heb plezier gekregen in spreken.”
~ Geke Kiers, organisatieadviseur

"Wat ik bij Great Communicators vooral leerde is de kwaliteit van je presentaties verder opbouwen. Ik heb plezier gekregen in het spreken voor groepen. Ik krijg daar positieve feedback op, dus anderen merken het ook."

“Mooie ervaring om los te komen van overtuigingen.”
~ Danielle Elenga, spreker en trainer

"Als je niet alleen wilt werken aan performance, maar juist ook aan de onderliggende psychologie en je presence dan is dit een aanrader! Training werkt van buiten naar binnen en andersom. Mooie ervaring om echt los te komen van overtuigingen. En te leren hoe je van 'binnenuit' je verhaal kan delen. Ook veel praktische tips gehad!"

Voor wie

De opleiding is bedoeld voor vrouwelijke managers, ondernemers en professionals die de ambitie hebben vaker en met meer impact te spreken. Voor vrouwen die krachtig en authentiek willen spreken en los willen
komen van het ‘meisje vs bitch’ dilemma.
Voor vrouwen die willen afrekenen met onzekere en bagatelliserende gedachten.

Deze opleiding is ook een perfecte aanvulling voor alle vrouwelijke deelnemers die de opleiding Spreken met Impact hebben gevolgd.

Investering

De investering voor de opleiding Break Free is € 1.300 (ex. btw).

Locatie

De opleiding vindt plaats op onze trainingslocatie Great Spaces aan de Commelinstraat 2 in Amsterdam.
Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij
koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacks
en een uitgebreide lunch.

Woon je niet in de buurt van Amsterdam?
Dan raden wij je aan om in de hoofdstad te overnachten. Wij kennen veel plekken in en denken graag met je mee over een geschikte locatie.

Direct inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de opleiding. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke opleiding voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  • Factuurgegevens


  • Als je op 'inschrijven' klikt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Great Communicators en ontvang je maandelijks ons digitale Sprekersmagazine.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data opleiding

microsoft
loreal
triodos
winclove_logo
TedxUtrecht

Over de trainers

 

<strong>Joni</strong><br/>Co-Founder, Directeur
Joni
Co-Founder, Directeur

Joni is samen met Bas mede-oprichter van Great Communicators en een absolute expert op het gebied van public speaking. 

Lees verder

De door haar ontwikkelde interventies halen bij elke spreker meer presence naar boven. Public speaking heeft ze hiermee in Nederland op een geheel nieuwe manier op de kaart gezet. Joni is een echte verhalenbevrijder. Met haar vlijmscherpe observatievermogen en sterke intuïtie speurt ze blokkades op en baant ze de weg vrij waardoor jij als spreker maximaal kan groeien in performance en in presence. Joni heeft met menig TEDx-spreker, captain of industry en politicus gewerkt. Ze is doortastend en komt dichtbij, en laat geen kans onbenut om de beste spreker in je naar boven te halen.

 

Inklappen

<strong>Eva</strong><br/>Public Speaking Coach
Eva
Public Speaking Coach

Eva maakt je op speelse, liefdevolle en soms confronterende wijze bewust van je gedrag, je houding en het effect ervan op anderen. 

Lees verder

Deze inzichten leren je vrijer te bewegen in je communicatie. Haar technieken komen uit de theaterwereld, waarin ze als regisseur, speldocent en dramaturg heeft gewerkt. Momenteel richt Eva zich vooral op het trainen en coachen.

Inklappen

<strong>Katinka</strong><br/>Public Speaking Coach
Katinka
Public Speaking Coach

Katinka is een expert in persoonlijk leiderschap. Spreken gaat om identiteit; hoe meer jij je beste zelf bent, des te meer je verhaal bij jou past. En des te meer impact je maakt.

Lees verder

Zo’n moment vol inspiratie en energie blijft magisch, volgens Katinka. Ze combineert haar scherpe analyse met praktisch toepasbare handvatten. Daar komt haar positieve energie nog eens bij; zo helpt ze je om de beste spreker in jezelf naar boven te halen.

Inklappen

<strong>Julika</strong><br/>Public Speaking Coach
Julika
Public Speaking Coach

Sinds haar studie aan de Academie voor Kleinkunst staat Julika veelal op het toneel in haar eigen solovoorstellingen.

Lees verder

Als presentatrice en dagvoorzitter. Haar stem heb je waarschijnlijk al talloze keren gehoord in honderden radio en tv commercials. Zij zet voor ons haar ervaring en brede talenten in als trainer en sprekerscoach. Geinspireerd, praktisch en met een scherpe blik tilt ze samen met jou, je performance naar een hoger niveau.

Inklappen